Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
DONES CELLERISTES: LA REVOLUCIÓ VINÍCOLA DEL TERRITORI
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
novetats en vins catalans
Imatge il·lustrativa
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya | Henkell Freixenet
Henkell Freixenet creix fins als 1.230 milions d'euros de facturació gràcies a la bona evolució de les marques Freixenet i Mionetto
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca.
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca. | © David Bonet, 2022

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa
Imatge il·lustrativa
Sant Jordi és al caure i necessitareu escumosos per a celebrar-ho: aquesta és una bona opció
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Manel i Núria Avinyó de Clos Lentiscus, al Parc Natural del Garraf
Manel i Núria Avinyó de Clos Lentiscus, al Parc Natural del Garraf
Subzones vitícoles catalanes, grans tresors per a descobrir
Vinyes del celler Molí de Rue a tocar del riu Ebre
Vinyes del celler Molí de Rue a tocar del riu Ebre | Molí de Rué
fires
Imatge il·lustrativa
Un total de 71 cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant participen en el certamen durant el cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig, i en la Fira als cellers tot el maig
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Radiografia de les empreses de Corpinnat
Imatge il·lustrativa
Cory Henry, Hiromi's Sonicwonder i Lizz Wright seran els principals artistes del Vijazz 2024, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol
Vocabulari vinícola
Imatge il·lustrativa
DO Montsant
Alicia Andreu | 5 comentaris
Recuperem un article de la filòloga Alicia Andreu amb un recull de vocabulari relacionat amb el món del vi amb l'ànim d’aclarir certs dubtes que ens poden sorgir quan parlem de varietats, d’elaboració, de criança del vi o de tast.
El dissabte 11 de maig el Celler Rendé Masdéu, a l’Espluga de Francolí, acollirà el primer festival a Catalunya dedicat als vins rosats
Imatge il·lustrativa
El sector demana incorporar noves varietats autòctones per mantenir la variabilitat i riquesa fitogenètica; singularitzar les produccions dels diferents territoris de Catalunya, i cercar solucions naturals als reptes del canvi climàtic.
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Núria Bigorra, del celler Terrer de Pallars
Núria Bigorra, del celler Terrer de Pallars
Carme Gasull
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Núria Bigorra, de Terrer de Pallars, a Figuerola d’Orcau (Pallars Jussà)
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Sara Jové, del celler Mas Blanch i Jové
Sara Jové, del celler Mas Blanch i Jové
Sergi Cortés
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Sara Jové, de Mas Blanch i Jové, a la Pobla de Cérvoles
Javier Pagés, president de la DO Cava, presentant els resultats de 2023
Javier Pagés, president de la DO Cava, presentant els resultats de 2023
Sergi Cortés
Les vendes globals creixen un 1,09%, fins als 252 milions d'ampolles, i els principals mercats exteriors augmenten excepte Estats Units, que baixa un 13,48%
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
Anna Espelt lidera el Celler Espelt, a l'Alt Empordà
Anna Espelt lidera el Celler Espelt, a l'Alt Empordà | Maria Alzamora
Laura Conde
Seguim amb la sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb l'Anna Espelt, del celler Espelt, a Vilajuïga (Alt Empordà).
Dones celleristes: la revolució vinícola del territori
El celler Alta Alella, al mig del Parc natural de la Serralada de Marina, on la sostenibilitat és innegociable
El celler Alta Alella, al mig del Parc natural de la Serralada de Marina, on la sostenibilitat és innegociable
Lourdes López
Avui, Dia Internacional de la Dona 2024, iniciem una sèrie d'articles de dones celleristes com a protagonistes amb la Mireia Pujol-Busquets, directora i segona generació d’Alta Alella, que defensa un territori on els vins parlen de qualitat, traçabilitat i respecte a l’agricultura.
L'actualitat, en breu
Imatge il·lustrativa
Xavier Bassa
Us recomano uns vins que deixaran sense paraules als cunyats que es creuen que dominen el panorama vinícola català.
vins del priorat
Imatge il·lustrativa
Us recomanem quatre grans vins amb DOQ Priorat que valen més del que costen
Cuina
Pizza
Pizza | Pixabay
La recepta guanyadora està feta amb pop, mozzarella de búfala, oliva Kalamata i sobrassada
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca.
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca. | © David Bonet, 2022
El comitè d experts d ADG-FAD reconeix la sensibilitat i la integració del disseny com a part fonamental del projecte de Vila Viniteca
Beto del Toro, guanyador de la Torres Brandy Zero Challenge
Beto del Toro, guanyador de la Torres Brandy Zero Challenge
10 països han participat en aquesta segona edició de la competició mundial de projectes de bars sostenibles, que ha celebrat la final global a Barcelona
Miquel Palau, al mig, recollint el premi entre Fintan Kerr i Tim Atkin
Miquel Palau, al mig, recollint el premi entre Fintan Kerr i Tim Atkin
Miquel Palau, enòleg d'Abadal, Millor Viticultor de l'any segons Tim Atkin MW, que puntua també 5 vins del celler amb 92 punts o més.
Imatge il·lustrativa
Aquest mapa inclou totes les iniciatives públiques i privades que s’estan executant per afrontar la crisi hídrica al Penedès
Imatge il·lustrativa
Wikimedia Commons
Amb l'ajuda d'un enòleg de renom, Clooney ha participat activament per decidir els cupatges dels vins.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
Escollim el Nuat d'Abadal, un blanc untuós i potent, per maridar aquest plat i contrarestar-ne el sabor salí del bacallà.
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
Javier Campo
Aquest tradicional plat de cullera que ens apropa a la muntanya l'acompanyarem de bombolles
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Imatge il·lustrativa
Us proposem una combinació segura per aquestes festes; un Panettone amb un Cava brut de Castell d'Or
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
Imatge il·lustrativa
Associació Valenciana d'Agricultors - ASAJA
Els danys són en un franja de més de 40 kilòmetres i pugen a més de 12 milions d'euros
Imatge il·lustrativa
Andrew Neel - Pexels
"​Com a model de llenguatge d'intel·ligència artificial, no tinc preferències personals...", ens explica ChatGPT, però després ens recomana el que creu que són les millors denominacions i els millors vins.
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi negre amb criança amb una moixama de tonyina amb ametlles i ceba fresca
Imatge del trailer de
Imatge del trailer de | Apple TV
La sèrie japonesa de manga ha passat a la gran pantalla amb un èxit notable
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi negre jove de la DO Catalunya amb un senzill brioix amb pernil i formatge
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi rosat amb estructura de la DO Catalunya amb una esqueixada
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi blanc jove de la DO Catalunya amb formatge d'ovella de llet crua
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes - 3Cat
Xavier Bassa
Un participant ha posat un 10 a les cinc categoríes al restaurant guanyador per primera vegada al programa
Imatge il·lustrativa
Pexels
Catalunya lidera el ranquing amb 28 restaurants, seguida per la Comunitat de Madrid, amb 20
Imatge il·lustrativa
TV3 Joc de Cartes
Xavier Bassa
TV3 ha canviat la graella oferint un programa repetit perquè el Barça jugava (perdia) a la mateixa hora.
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes - TV3
Xavier Bassa
La guanyadora aconsegueix el premi per puntuar baix als contrincants i el restaurant que havia de guanyar, ja no existeix
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del projecte a Barcelona
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del projecte a Barcelona | ACN
El xef madrileny no vol marxar de la capital catalana i espera trobar un nou espai per al Goxo abans de l'estiu
Imatge il·lustrativa
Associació Valenciana d'Agricultors - ASAJA
Els danys són en un franja de més de 40 kilòmetres i pugen a més de 12 milions d'euros
Imatge il·lustrativa
A Espanya s'està venent raïm a preus per sota dels costos
Imatge il·lustrativa
La verema més primerenca de la història tindrà un raïm en un bon estat sanitari
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
El celler referma així la seva aposta per la projecció internacional de la marca Perelada i la D.O. Empordà
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya | Henkell Freixenet
Henkell Freixenet creix fins als 1.230 milions d'euros de facturació gràcies a la bona evolució de les marques Freixenet i Mionetto
Imatge il·lustrativa
El celler referma així la seva aposta per la projecció internacional de la marca Perelada i la D.O. Empordà
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa
Imatge il·lustrativa
rawpixel.com
El pròxim dissabte 20 d'abril se celebrarà la fira del vi, amb tretze cellers i propostes gastronòmiques i musicals
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Alumnes estudiant pel títol de Master of Wine
Alumnes estudiant pel títol de Master of Wine | Wine is Social
Al món hi ha més astronautes que han anat a l'espai que Masters of Wine.
Imatge il·lustrativa
DO Montsant
Alicia Andreu | 5 comentaris
Recuperem un article de la filòloga Alicia Andreu amb un recull de vocabulari relacionat amb el món del vi amb l'ànim d’aclarir certs dubtes que ens poden sorgir quan parlem de varietats, d’elaboració, de criança del vi o de tast.
Un plat de gambes
Un plat de gambes | Manel Baxerias
Aquests crustacis es venen amb sulfats que serveixen com a conservants i poden provocar problemes per a la salut si superen els límits permesos
Representació gràfica del colesterol
Representació gràfica del colesterol | Europa Press
Nadal comporta la ingesta d'alcohol i greixos que posa en perill la salut cardiovascular
Imatge il·lustrativa
Analitzem les calories de les dues begudes amb alcohol més emblemàtiques de casa nostra
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
El celler referma així la seva aposta per la projecció internacional de la marca Perelada i la D.O. Empordà
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya | Henkell Freixenet
Henkell Freixenet creix fins als 1.230 milions d'euros de facturació gràcies a la bona evolució de les marques Freixenet i Mionetto
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca.
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca. | © David Bonet, 2022
El comitè d experts d ADG-FAD reconeix la sensibilitat i la integració del disseny com a part fonamental del projecte de Vila Viniteca
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Barcelona és la província que exporta més vins, seguida per Ciudad Real i La Rioja.
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa
Imatge il·lustrativa
Sant Jordi és al caure i necessitareu escumosos per a celebrar-ho: aquesta és una bona opció
Manel i Núria Avinyó de Clos Lentiscus, al Parc Natural del Garraf
Manel i Núria Avinyó de Clos Lentiscus, al Parc Natural del Garraf
Ruth Troyano
Clos Lentiscus fa vins naturals que respiren natura i equilibri situant al món el Parc Natural del Garraf
Vinyes del celler Molí de Rue a tocar del riu Ebre
Vinyes del celler Molí de Rue a tocar del riu Ebre | Molí de Rué
Iniciem diversos reportatges sobre subzones de denominacions d'origen poc conegudes amb la Ribera d'Ebre
Imatge il·lustrativa
Un total de 71 cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant participen en el certamen durant el cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig, i en la Fira als cellers tot el maig
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Radiografia de les empreses de Corpinnat