està guanyant valor al mercat i obre les portes a dissenyar altres productes amb certa dosi d'atreviment que el consumidor accepta gratament. Finalment, també cal destacar la Medalla de Plata aconseguida als premis Bacchus 2012 pel vi blanc Creu de Lavit 2010. Un vi monovarietal fruit de l'assambleatge de diversos vins de xarel·lo vinificats per separat i fermentats parcialment en barriques de roure francès i roure americà.
Torre Galimany
Deu el seu nom a la torre de defensa de l'Heretat. De color groc pàl·lid, brillant. Bombolles fine
s i abundants que pugen suaument a la superfície de la copa i formen una esplèndida mitja corona. Elegants aromes aportades per la fermentació en barrica del xarel·lo (fruita seca, coco, torrat suau).
Complexos aromes de fruites madures (codony – meló) que ressalten, aportats per la barrica. En boca es presenta amb una bona acidesa que queda arrodonida per la gran estructura que té aquest Cava. És un Brut Nature i no obstant això la sensació en boca és melosa, saborosa, convidant a seguir gaudint-ho.
Creu de Lavit
Creu de Lavit
Color palla pàl·lid brillant i viu. Complex en nas. Aromes fruiteres de codony i de préssec en un fons floral i torrat envolupant. Llaminer, amb estructura encara que fresc i persistent. Millorarà amb el temps.