El proper mes d’octubre l’
Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB inicia la XI edició del
Curs d’especialització amb diploma d’extensió universitària de Sommeliers, una professió que en els darrers anys ha vist ampliades les seves sortides professionals i que requereix d’estudis cada cop més especialitzats. Amb una durada de dos anys, aquest curs ha adequat els continguts a les noves necessitats del sector i continua comptant amb el reconeixement de la ”
Associació Catalana de Sommeliers”, la “
Unión de Asociaciones Españolas de Sommeliers” i “
Fivin”. El quadre docent, format per professors amb contrastada experiència en el sector de l’enologia, la viticultura, la restauració i la comercialització de vins, compta amb la col·laboració de professionals de reconegut prestigi com
Agustí Torelló (Enòleg i Director de les Caves Agustí Torelló Mata),
Juan Muñoz (President de la Unión de Asociación Española de Sumilleres),
Ferran Centelles (Sommeliers de elbullifoundation) o
César Cánovas (Cap de sommeliers de Món Vínic), entre d’altres. El curs, amb un total de 40 crèdits europeus, utilitza una metodologia que combina els continguts teòrics amb la pràctica i aprofundeix en els tasts organolèptics on s’analitzen més de 250 referències tant d’àmbit nacional com internacional. Les classes del primer curs s’iniciaran l’1 d’Octubre i finalitzaran a finals de juny de 2013. La impartició de les classes es realitzarà els dilluns de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00h a les aules de tecnologia aplicada del CETT.