El CETT-UB inicia a l’octubre la XI edició del curs de sommeliers

| 19/06/2012 a les 15:08h
Arxivat a: Actualitat
Professionals de prestigi com Agustí Torelló, Juan Muñoz,  Ferran Centelles i César Cánovas entre d’altres, col·laboren en la impartició del curs
 
El proper mes d’octubre l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB inicia la XI edició del Curs d’especialització amb diploma d’extensió universitària de Sommeliers, una professió que en els darrers anys ha vist ampliades les seves sortides professionals i que requereix d’estudis cada cop més especialitzats. Amb una durada de dos anys, aquest curs ha adequat els continguts a les noves necessitats del sector i continua comptant amb el reconeixement de la ”Associació Catalana de Sommeliers”, la “Unión de Asociaciones Españolas de Sommeliers” i “Fivin”. El quadre docent, format per professors amb contrastada experiència en el sector de l’enologia, la viticultura, la restauració i la comercialització de vins, compta amb la col·laboració de professionals de reconegut prestigi com Agustí Torelló (Enòleg i Director de les Caves Agustí Torelló Mata), Juan Muñoz (President de la Unión de Asociación Española de Sumilleres), Ferran Centelles (Sommeliers de elbullifoundation) o César Cánovas (Cap de sommeliers de Món Vínic), entre d’altres. El curs, amb un total de 40 crèdits europeus, utilitza una metodologia que combina els continguts teòrics amb la pràctica i aprofundeix en els tasts organolèptics on s’analitzen més de 250 referències tant d’àmbit nacional com internacional. Les classes del primer curs s’iniciaran l’1 d’Octubre i finalitzaran a finals de juny de 2013. La impartició de les classes es realitzarà els dilluns de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00h a les aules de tecnologia aplicada del CETT. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica