Cupatges organitza un tast de vins ecològics a la Mostra de Vins i Caves

| 21/09/2010 a les 21:38h
Arxivat a: Actualitat
El tast serà dissabte 25, al Moll de la Fusta, i serà completament gratuÏt

Des de la revista Cupatges organitzem un tast de vins ecològics, certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), en el marc de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que es celebra des d’aquest dijous i fins diumenge al Moll de Bosch i Alzina de Barcelona (Moll de la Fusta).
 

El tast el farem dissabte 25 de setembre, a les 17h., a la Sala Polivalent de l’INCAVI i l’objectiu es que tots els participants conegueu perquè podem anomenar ecològics a aquests vins, quines diferències organolèptiques i en quant a viticultura tenen i perquè són vins sostenibles. Podem dir que són vins ecosostenibles, en realitat? Tot això ho coneixerem d’un expert sommelier de la categoria d’en Josep Baeta.

Si voleu participar només cal que ens envieu un e-mail a: [email protected]

El tast és gratuït però les places són limitades. Afanyeu-vos a fer-nos arribar les vostres sol·licituds, així garantireu la vostra participació.

 Abans d’acomiadar-nos dir-vos que a la Mostra disposarem d’un estand. Ens farà molta il·lusió que ens vingueu a saludar!
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Barcelona és la província que exporta més vins, seguida per Ciudad Real i La Rioja.
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa