Presentació de la guia d'enoturisme Vinologue Priorat

| 16/04/2013 a les 11:11h
Arxivat a: Actualitat
L'acte tindrà lloc al Castell del Vi de Falset en el marc de la 18a Fira del Vi
El proper dissabte 4 de maig a les 13 hores es presentarà al Castell del Vi de Falset la doble edició en català i en anglès del llibre "Vinologue Priorat". Es tracta d'una guia d'enoturisme sobre els cellers i vins de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat, on s'inclouen 104 cellers i elaboradors de vins així com descripcions de 315 vins tastats pels autors. La presentació s'emmarca en el programa d'actes de la 18a Fira del Vi de Falset.
La  col·lecció de guies d'enoturisme Vinologue va néixer l'any 2007 amb la voluntat de donar a conèixer petites regions d'arreu del món que no reben l'atenció internacional que es mereixen, com per exemple la regió de Dalmàcia a Croàcia que va ser la primera en publicar-se o més recentment l'Empordà. La majoria de guies de viatges passen per alt o dediquen molt poc espai a parlar de l'oferta enoturística de la regió sobre la que parlen, però la col·lecció Vinologue agafa els cellers i els vins com els destins principals del viatge. 
La presentació tindrà lloc a l'àbsis del castell i anirà a càrrec de Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme. Comptarà amb la presència dels dos autors del llibre, Miquel Hudin i Èlia Varela Serra, que en acabar l'acte firmaran llibres. Durant la presentació i al llarg de la Fira del Vi de Falset podrà adquirir-se la guia Vinologue Priorat al preu especial de 20€.
Després de la presentació s'oferirà un tast de vins de dos cellers especialment actius en promoure l'enoturisme al Priorat: Buil & Giné i Clos Figueras, tots dos a Gratallops.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi