Ferran Centelles s'incorpora a l'equip de Jancis Robinson

| 08/05/2013 a les 10:51h
Arxivat a: Entrevistes
Com a especialista en vins espanyols 
Jancis Robinson ha anunciat avui a través del seu web la incorporació del sommelier Ferran Centelles (Wineissocial) com especialista per a escriure sobre vins espanyols. En el seu post, la Master of Wine britànica elogia la trajectòria de Centelles, i que ja forma part del jurat per a vins espanyols dels Decanter World Wine Awards, entre d'altres competicions. Podeu accedir al comunicat de Jancis Robinson en aquest enllaç: Our new Spanish specialist

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Talent català
Carles, 08/05/2013 a les 11:15
+0
-0
Una gran notícia per al vi català. Felicitats Ferran!
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves