La sala VIP de l’aeroport de Barcelona ofereix tastos de vins gratuïts als clients

| 09/05/2013 a les 13:19h
Arxivat a: Actualitat
"Exercicis d’estil: 6 maneres d’entendre el Priorat” és el concepte creat per la sommelier Isabel Chuecos-Ruiz per aquests tastos
La Sala VIP Pau Casals de la T1 de l’Aeroport de Barcelona-El Prat tindrà com a protagonistes els vins del Priorat tots els dijous de maig, juny i juliol d’enguany. Es tracta d'una iniciativa dels serveis Premium Traveller, gestionats per l’empresa Gestió i Serveis Trade Center, que permetrà oferir tastos gratuïts als usuaris d’aquest espai de l’aeroport. La sommelier Isabel Chuecos-Ruiz serà l’encarregada de dirigir aquests tastos, tot realitzant un passeig pels paisatges de 6 vins des de diferents enfocaments, units per un element comú: la identitat del territori. Noms com Clos Mogador, Capafons-Ossó, Mas d'en Gil, Scala Dei, Mas Doix i Trossos del Priorat protagonitzaran aquesta iniciativa. L’acció complementa els serveis de qualitat que ofereix als viatgers la sala VIP Pau Casals, afegint una ràpida i plaent experiència que els acosti no només al vi de la DOQ Priorat sinó també a la seva cultura. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

El s'apropa al millor usuari
Manuel, 10/05/2013 a les 11:50
+0
-0
Cal recolzar i agrair aquesta novedosa iniciativa que ofereix la sala vip de l'aeroport sobre la base del treball de la somelier Isabel Chuecos-Ruiz que treballa des de fa anys la relacio cultural i territori dels vins, em aquest cas del Priorat
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi