Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
"Exercicis d’estil: 6 maneres d’entendre el Priorat” és el concepte creat per la sommelier Isabel Chuecos-Ruiz per aquests tastos
La Sala VIP Pau Casals de la T1 de l’Aeroport de Barcelona-El Prat tindrà com a protagonistes els vins del Priorat tots els dijous de maig, juny i juliol d’enguany. Es tracta d'una iniciativa dels serveis Premium Traveller, gestionats per l’empresa Gestió i Serveis Trade Center, que permetrà oferir tastos gratuïts als usuaris d’aquest espai de l’aeroport. La sommelier Isabel Chuecos-Ruiz serà l’encarregada de dirigir aquests tastos, tot realitzant un passeig pels paisatges de 6 vins des de diferents enfocaments, units per un element comú: la identitat del territori. Noms com Clos Mogador, Capafons-Ossó, Mas d'en Gil, Scala Dei, Mas Doix i Trossos del Priorat protagonitzaran aquesta iniciativa. L’acció complementa els serveis de qualitat que ofereix als viatgers la sala VIP Pau Casals, afegint una ràpida i plaent experiència que els acosti no només al vi de la DOQ Priorat sinó també a la seva cultura.
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
COMENTARIS
El s'apropa al millor usuari
Manuel, 10/05/2013 a les 11:50
+0
-0
Cal recolzar i agrair aquesta novedosa iniciativa que ofereix la sala vip de l'aeroport sobre la base del treball de la somelier Isabel Chuecos-Ruiz que treballa des de fa anys la relacio cultural i territori dels vins, em aquest cas del Priorat
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA