Els restaurants premiats a l’edició 2012 del Cartaví ens recomanen un vi per aquest estiu

| 06/08/2013 a les 10:15h
Arxivat a: Vins
Aquesta setmana: David Gomis, Carol González i Sònia Farran, dels restaurants Els Casals, Can Jubany i Kan Bakus, de Barcelona província
Matacans
DO Pla de Bages
Varietats: merlot 100%
David Gomis, sommelier: “el nostre exlusiu vi de la casa; una producció de 1.500 ampolles elaborades a partir d'un trosset de finca que tenim al celler 
Solergibert”. 
 
 
Ekam
DO Costers del Segre
Varietats: riesling i albarinyo
Carol Gonzalez, sommelier: “Un vi ideal per a l’estiu, fresc i afruitat”.
 
 
 
Sentits Blanc
Cellers Puiggròs
DO Catalunya
Varietats: garnatxa blanca de vinyes velles
Sònia Farran: “una garnatxa blanca potent, equilibrada, sedosa, densa i amb molta personalitat. Amb un toc de fusta que es fa sentir, sense excessos... tot molt integrat. Un tresor elaborat en una zona que és la gran desconeguda”.
 
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre