Tornen els “Dimarts Qalidès” a la Taverna del Vinseum

| 25/09/2013 a les 13:29h
Arxivat a: Actualitat
El proper dia 8 d’octubre, Qalidès Terrers del Penedès iniciarà el segon cicle dels “Dimarts Qalidès” en el que dona a conèixer els seus Vins de Terrer
La Taverna del Vinseum serà l’escenari on es duran a terme aquests tasts. La primera etapa va tenir lloc del 28 de maig al 2 de juliol i el segon període s’iniciarà el dimarts 8 d’octubre i finalitzarà el dia 12 de novembre. Joan Huguet, propietari del celler Can Feixes, serà l’encarregat de reprendre aquests tasts que, durant el primer cicle van omplir de gom a gom tots els dimarts on van participar els cellers: Jean Leon, Jané Ventura, Can Ràfols del Caus, Mas Comtal, Albet i Noya i Gramona.

Què és Qalidès?
Qalidès és una associació de cellers penedesencs que defensen el caràcter i la qualitat de vins del Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i riquesa d’un territori amb 2500 anys d’experiència en la producció vitivinícola. Mireia Torres, actual presidenta i els membres de l’associació han reafirmat els objectius de Qalidès que són: promoure una viticultura sostenible amb el medi ambient, donar a conèixer la personalitat i singularitat de vins de terrers; i promoure l’enoturisme del Penedès a través d’experiències úniques amb productes de proximitat.
El cellers que formen part de Qalidès son: Albet i Noya, Avgvstvs, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig, Gramona, Jané Ventura, Jean Leon, Mas Comtal, Miguel Torres, Pardas, Finca Viladellops.
 
Les dates dels tasts d’aquest segon cicle són:
 
08 d'octubre – CELLER CAN FEIXES
15 d'octubre – CELLER FINCA VILADELLOPS
22 d'octubre – CELLER CASTELLROIG
29 d'octubre – CELLER PARDAS
05 de novembre – CELLER AVGVSTVS FORVM
12 de novembre – CELLER MIGUEL TORRES

Les inscripcions seran per rigorós ordre de trucada al 93 624 38 22, podran apuntar-se màxim 2 persones en cada trucada, i s’obriran el dilluns abans de cada tast. (aforament màxim 30 persones). No és podrà fer reserves d’una setmana per l’altra.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves