El conseller Mas-Colell visita la DO Montsant

| 15/10/2013 a les 09:00h
Arxivat a: Actualitat
El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha visitat el matí de dilluns la Denominació d’Origen Montsant, una visita de la qual ha afirmat que s’endú “una impressió molt positiva”. Ha destacat que la DO Montsant i la indústria vitivinícola catalana “es troben en expansió” i ha animat a què mantinguin la seva vocació de “fer la feina ben feta”.
 
El conseller ha fet esment a les bones dades d’exportació dels cellers de la DO Montsant. En aquest sentit, i a banda d’encoratjar-los a seguir apostant també pel mercat intern, els ha animat a “insistir en l’elaboració de productes amb valor afegit”, perquè l’estratègia de posicionament exterior “està ben orientada”. Durant la seva estada a la DO Montsant, el conseller ha visitat la Cooperativa Falset-Marçà, de la qual n’ha elogiat la seva arquitectura modernista, però també “l’arquitectura institucional del celler”. Mas-Colell ha iniciat la seva estada a Falset al Parc Tecnològic del Vi, VITEC. Del centre d’investigació n’ha destacat “els serveis que pot oferir al sector, així com la interacció que genera amb el món de l’empresa, un dels objectius que ha de tenir un equipament d’aquestes característiques”. El conseller d’Economia i Coneixement ha tancat la seva visita a la DO Montsant amb un dinar amb els membres del Conesll Regulador. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi