La DO Penedès s'estrena al Mercat de la Princesa

| 21/03/2014 a les 07:13h
Arxivat a: Mercats
L’espai gastronòmic del Mercat Princesa va inaugurar el tast que dona tret de sortida al calendari anual de tastos acordat entre la DO Penedès i el Mercat Princesa.
Entre els assistents, es va poder comptar amb la presència del director de la Denominació d’Origen Penedès, el Sr.Francesc Olivella, qui va obrir el tast fent-ne una presentació i qui també va introduir al sommelier Xavi Nolla com la persona que dirigirà els tastos al llarg de l’any.
 
A continuació, es va iniciar el tast del vins DO Penedès de la llista Parker amb un vi de xarel·lo, l’Aloers 2012 de Celler Credo, presentat pel director comercial de la casa, el Sr.Ferran Junoy. Seguidament i continuant amb els blancs, es va tastar el vi Rocallís 09 de Can Ràfols dels Caus de la mà del sommelier Marc Rusca. En el tercer vi va ser el torn dels negres, començant amb un Pardas Collita Roja que va presentar el director de la bodega, el Sr.Ramón Parera. El tast va finalitzar amb un altre negre, el Turó de les Abelles de Finca Viladellops presentat també pel director del celler, el Sr.Marcelo Desvalls.
 
Durant tot el tast es va establir una mena de conversa i interacció entre tastadors i assistents, fet que va provocar que el tast fos més proper i dinàmic convertint la tarda de dimecres en una sessió divertida i enriquidora per a tots.
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi