enoturismePENEDÈS, premi a la millor implementació d'una política turística d'èxit

| 26/03/2014 a les 17:55h
Arxivat a: Actualitat
La XIX nit del Turisme 2014, promoguda per l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’economia i turisme, premia la política turística d’enoturismePENEDÈS
En el marc de l’Hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat, es va celebrar la 19a edició de la Nit del Turisme, un esdeveniment organitzat per l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’Economia i Turisme “La Xarxa de Periodistes de Turisme” i que enguany va concentrar a més de 450 professionals de la Gastronomia, el Periodisme, els Serveis i la Gestió de Municipis.
 
L’acte, presidit per l’Il·lustríssim Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona i la Il·lustríssima Sra. Núria Marin, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, va consistir en un sopar, en el que es van lliurar diferents guardons relacionats amb el turisme, i que sota la denominació de premis ALI BEI, reconeixent anualment a:
-Millor innovació turística Orientada a Hotels
-Millor implementació de política turística per part d’una destinació
-Personatge més notable del sector turístic
-Contribució de la connectivitat de Barcelona amb la resta del món
-Aposta per la qualitat dels serveis turístics
-Personatge líder de l’Hostaleria.
 
enoturismePENEDÈS, va rebre enguany i per primer cop, el Premi, que distingeix a la millor implementació d’una política turística d’èxit. Aquest va ser recollit per el Sr. Francesc Olivella, President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, de la mà del Sr. Ramon Riera Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona.
 
Fonts d’enoturismePENEDÈS, manifesten la importància d’aquest reconeixement, i s’atribueix a l’esforç i treball fet des de fa més de 10 anys, pel tot el territori, per esdevenir un destí turístic de referència. Aquesta trajectòria, combinada amb la innovació constant, com la recent posada en marxa de la plataforma de comercialització pròpia, la imminència de projectes com el Miravinya, la aposta per la qualitat, o la millora continua a través de la formació, es destaquen com alguns dels punts claus que han culminat amb la obtenció d’aquest important reconeixement.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa
Imatge il·lustrativa
Sant Jordi és al caure i necessitareu escumosos per a celebrar-ho: aquesta és una bona opció