"Viu els Nous Penedès" es presenta a Girona

| 09/04/2014 a les 09:49h
Arxivat a: Mercats
L’hotel AC Palau Bellavista de Girona va ser l'escenari de les presentacions ‘Viu els Nous Penedès 2014’, el primer acte celebrat a la capital gironina.
Van ser 28 els cellers de la DO Penedès que van donar a conèixer les novetats i noves anyades del seus productes a 300 assistents provinents de la restauració, botiga especialitzada, sommeliers..., els quals van poder triar entre 193 referències.
 
La degustació de vins va contar amb la col·laboració gastronòmica de productors del territori català per tal de completar el maridatge: Frit Ravich, qui va aportar fruits secs i patates xips, el formatge de Cadí, la llonganissa de Vic i el productor d’oli mallorquí Son Catiu, emparat sota la Denominació d’Origen Oli de Mallorca. La següent parada en la ruta de presentacions tindrà lloc al Círculo de Bellas Artes de Madrid, el proper dilluns 28 d’abril.
 
Els cellers participants a Girona van ser:
1+1=3, Agustí Torelló Mata, Albet i Noya, Bodegas Pinord, Bodegas Ca N’estella, Can Descregut, Can Feixes, Capita Vidal, Celler Credo, Coma Romà, Covides, Giró Ribot, Ferré i Catasús, Loxarel, Jané Ventura, Juvé & Camps, Llopart, Martí Serdà, Mas Comtal, Mas Rodó, Mont-Marçal, Nadal, Oriol Rossell, Parató,Parés Baltà, Rovellats, Sumarroca, Torelló.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves