Van ser 28 els cellers de la DO Penedès que van donar a conèixer les novetats i noves anyades del seus productes a 300 assistents provinents de la restauració, botiga especialitzada, sommeliers..., els quals van poder triar entre 193 referències.
La degustació de vins va contar amb la col·laboració gastronòmica de productors del territori català per tal de completar el maridatge: Frit Ravich, qui va aportar fruits secs i patates xips, el formatge de Cadí, la llonganissa de Vic i el productor d’oli mallorquí Son Catiu, emparat sota la Denominació d’Origen Oli de Mallorca. La següent parada en la ruta de presentacions tindrà lloc al Círculo de Bellas Artes de Madrid, el proper dilluns 28 d’abril.
Els cellers participants a Girona van ser:
1+1=3, Agustí Torelló Mata, Albet i Noya, Bodegas Pinord, Bodegas Ca N’estella, Can Descregut, Can Feixes, Capita Vidal, Celler Credo, Coma Romà, Covides, Giró Ribot, Ferré i Catasús, Loxarel, Jané Ventura, Juvé & Camps, Llopart, Martí Serdà, Mas Comtal, Mas Rodó, Mont-Marçal, Nadal, Oriol Rossell, Parató,Parés Baltà, Rovellats, Sumarroca, Torelló.