Arriba el "Tast amb Llops" amb més cellers participants i més activitats

| 11/04/2014 a les 07:23h
Arxivat a: Enoturisme
L’objectiu de la jornada és promoure els grans vins elaborats pels cellers de Gratallops, reconeguts com a Vins de Vila
Arriba la vuitena edició d’una de les cites enològiques de referència de la Fira del Vi del Priorat: Tast amb Llops, la trobada que té lloc a la plaça de Dalt de Gratallops per presentar els vins més representatius i destacats dels 10 principals cellers del municipi.

La trobada tindrà lloc el dissabte 3 de maig a partir de les 18h, en el marc de la Fira del Vi del Priorat. Com cada any, la cita organitzada per l’Hotel Cal Llop reunirà grans vins elaborats pels cellers de Gratallops, bressol de la D.O.Q. Priorat.
Es calcula que per aquesta edició es podran tastar al voltant de 50 vins d’edicions limitades i molt singulars, de manera que la vetllada és una oportunitat única per gaudir de grans elaboracions i tenir contacte directe amb els productors i/o enòlegs dels diferents cellers que participaran i donaran a conèixer els seus vins.
 
L’activitat començarà a mitja tarda, a partir de les 18h, i s’allargarà fins les 21.30h i comptarà amb la participació dels següents 10 cellers de Gratallops:
- Álvaro Palacios
- Celler de l’Abadia
- Celler Cecilio
- Celler Ripoll Sans
- Clos Figueres
- Clos Mogador
- Clos i Terrasses
- Fredi Torres Viticultor
- Mas Martinet
- Sara i René Viticutors
 
Els elaboradors i els enòlegs dels diferents cellers estaran presents a la cita per intercanviar experiències amb els assistents, presentar les seves novetats i comentar els seus vins. A la trobada enològica, es tastaran vins d’alta gamma.
 
Per a la vuitena edició, s’han convidat a més cellers que en ocasions anteriors i alguns de reconeguda trajectòria internacional amb l’objectiu de conèixer projectes i referències de vi amb les quals es comparteix filosofia pel seu mètode cuidat d’elaboració. Els cellers convidats són 5 i pertanyen a diferents regions vitivinícoles:
- Orto Vins. DO Montsant
- Sota els Àngels. DO Empordà
- Ribeira Sacra Viticultors. DO Ribeira Sacra
- Vins Nus. DO Vins en alçada
- Domaine du Vieux Telegraphe. AOP Chateneuf du Pape
 
A més a més, en aquesta edició es comptarà també amb Garnatxa Beer & Co. Es tracta d’un projecte jove i innovador, una “cervesa amb ànima de vi” que aportarà diversitat i frescor a la jornada enològica.
Aquest any, Tast amb Llops serà també un aparador de sensacions a través del projecte de Sara Dochow i la seva singular iniciativa de moda Colores del Priorat per a la qual s’utilitzen, de manera subtil, el vi i els seus derivats. La música anirà a càrrec dels Martini Surfers com en la darrera edició, però amb l’equip complert.
 
Vins únics d’edicions limitades
L’entrada a Tast amb Llops permet tastar totes les referències dels cellers participants a més a més de degustar un aperitiu servit per la cuina de l’Hotel Cal Llop. Tast amb Llops és una ocasió única per gaudir dels vins de gran qualitat que són sovint edicions limitades, de manera que són difícils de trobar en els Canals habituals de distribució, ja sigui pel preu o per l’exclusivitat. Per assegurar que els assistents gaudeixin dels vins en les millors condicions, se serviran en copes exclusives de vidre de bohèmia.
 
Vi de Vila de Gratallops
Tast amb Llops continua tenint com a objectiu posar de relleu la personalitat única i característica dels vins de Gratallops, com a conseqüència de les singularitats climàtiques i les característiques edafològiques concretes de la zona. La gran majoria dels vins que es tastaran a la vuitena edició estan elaborats amb raïm procedent del mateix municipi del Priorat qualificat i reconegut per la D.O.Q. amb la distinció de Vi de Vila de Gratallops.
Facebook.com/tastambllops
Twitter.com/tastambllops
www.tastambllops.com
És important recordar que Tast amb Llops va néixer el 2006, fruït de la iniciativa de l’Hotel Cal Llop que, conjuntament amb un grup de coneguts i destacats bodeguers de Gratallops, van apostar per posar en marxa una trobada anual coincidint amb la Fira del Vi, per reivindicar la figura del creador del vi, com també la recerca del vincle del vi amb la terra a on ha estat elaborat. La trobada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gratallops, la D.O.Q. Priorat, Tonnelerie Saint Martin i Aguiló Vinateria.
Dissabte 3 de maig de 2014 a les 18h
Plaça de Dalt de Gratallops
Reserves: Hotel Cal Llop 977 83 95 02
Preu: 50 euros
www.tastambllops.com
www.facebook.com/tastambllops
www.twitter.com/tastambllops

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya | Henkell Freixenet
Henkell Freixenet creix fins als 1.230 milions d'euros de facturació gràcies a la bona evolució de les marques Freixenet i Mionetto
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca.
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca. | © David Bonet, 2022
El comitè d experts d ADG-FAD reconeix la sensibilitat i la integració del disseny com a part fonamental del projecte de Vila Viniteca
Imatge il·lustrativa
El celler referma així la seva aposta per la projecció internacional de la marca Perelada i la D.O. Empordà