El
Mestres Coupage Blue Fin surt majoritàriament d'unes vinyes propietat de Caves Mestres en un 70% de més de 50 anys. La primera fermentació i una primera criança del vi base és en bóta de castanyer amb les seves lies durant 6 mesos. La segona fermentació en ampolla és amb tap de suro 100% natural a la rima i amb una criança de més de 50 mesos. El degorjat és manual.
Predomina la fruita blanca, molt fresca, acompanyada d'herbes mediterrànies, anisades, amb tocs iodats i un fons de la barrica que li dóna cremositat i profunditat.
En boca es noten els tocs salins, amb el carbònic ben integrat. Molta cremositat i amb records de fruita blanca.
Fitxa Tècnica:
Tipus de cava: Gran Reserva Brut
varietats: Macabeu (35%), xarel·lo (40%) i parellada (25%)
vinyes: En vas, verema manual.
grau alcohòlic: 12% vol.
sucres residuals: 5 g/l.
número d'ampolles: 15.000