Una trentena de cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant seran presents al Tast de Blancs de la Fira del Vi

| 16/04/2014 a les 08:57h
Arxivat a: Enoturisme
El tast, organitzat pels establiments Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat, tindrà lloc el divendres 2 de maig al Castell de Falset
El proper 2 de maig, Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat reuniran un cop més una àmplia i representativa selecció de cellers i vins blancs de la comarca del Priorat i del món. Serà la XIV edició del Tast de Blancs DO Montsant i DOQ Priorat i la VIII edició del Tast de Blancs del Món, una trobada que s’ha consolidat com un dels actes més destacats de la Fira del Vi de Falset.
 
En aquest tast s’hi podran trobar una trentena de cellers de la comarca del Priorat, que en alguns casos hi presentaran més d’un vi, i també una selecció de vins d’arreu del món.
 
Aquesta elevada participació de cellers i vins converteix el Tast de Blancs en una cita ineludible per als qui volen conèixer de primera mà com treballen i conceben els vins blancs els elaboradors de la comarca. S’hi troben novetats que els cellers presenten gairebé en primícia, clàssics reconeguts per consumidors i crítica, vins joves i vins amb un gran potencial d’envelliment, vins dolços de varietats blanques, referències premiades en guies i certàmens nacionals i internacionals, elaboracions especials com “blancs de noirs” (vins blancs elaborats amb varietats negres)...
 
Alhora, aquest tast també obre la porta a ampliar horitzons amb vins arribats d’arreu del món, vins que permeten copsar que s’està fent i quins són els trets característics de la zona en qüestió.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi