Tast de Vins i Història de La Morera de Montsant i Scala Dei

| 16/04/2014 a les 09:01h
Arxivat a: Enoturisme
L’Ajuntament de la Morera de Montsant ha organitzat aquest dissabte i aquest diumenge, 19 i 20 d’abril, d’11:00 a 13:30h al Castell de la Morera, una mostra de vins i història de la Morera de Montsant i Scala Dei. 
Scala Dei

Aquesta proposta per les dates de Setmana Santa s’afegeix a “Poboleda Vins”, prevista per dissabte dia 19. L’activitat dels dies 19 i 20 a La Morera de Montsant i Scala Dei servirà per conèixer la història d’aquestes viles de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat i la seva llarga relació amb el conreu i elaboració del vi. A les 11:00 h és prevista la projecció de l’àudiovisual “Petjades cartoixanes al Priorat”, que explica els darrers anys de domini de l’orde de la Cartoixa sobre aquestes terres. A partir de les 12:00 h es projectarà el documental “La Morera de Montsant - Scala Dei, un camí de 800 anys” que, segons els organitzadors, presenta “una visió desenfadada de la història”. A aquesta hora també començarà el tast de vins dels cellers La Roca de les dotze, La Conreria d’Scala Dei, Celler Pasanau i Celler Mas d’en Just. Al mateix temps, els visitants podran veure l’exposició “Rutes i itineraris pels camins ramaders del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre”. El preu del tiquet és de 3 €.
 
“Poboleda Vins” el 19 d’abril
També aquest dissabte, 19 d’abril, arriba la jornada “Poboleda Vins” a la vila de Poboleda. Aquesta activitat és organitzada pels cellers de Poboleda i si la climatologia ho fa possible es realitzarà per primera vegada a l’aire lliure, en concret al Càmping de Poboleda. Aquesta mostra de vins i gastronomia local preveu la presència dels diferents cellers de la localitat i la possiblitat de tastar tapes elaborades per establiments del poble. El tiquet que dóna dret a tast, degustació de tapes i copa té un preu de 12 €. “Poboleda Vins” començarà a les 10:00 h i s’allargarà fins a les 14:30 h aproximadament.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves