El celler Mas Blanch i Jové col·labora amb la ciència, l'educació i l'esport

| 09/05/2014 a les 09:03h
Arxivat a: Cellers
Entre d'altres projectes educatius i esportius, el celler signa per segon any consecutiu un acord amb l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida
El celler Mas Blanch i Jové ha signat, per segon any consecutiu, un acord de col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB Lleida) i aporta recursos econòmics que es destinaran a promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica básica, transladacional-aplicada i clínico-epidemiològica i la formació en recerca en l’àmbit de la salut principalment a Lleida.
 
A més, 50 nens del cicle inicial (7 i 8 anys) van visitar el celler, van aprendre com s’elabora el vi, van poder passejar entre les obres d’art instal·lades al celler i van fer un tast de most i se’ls hi va regalar a cadascun d’ells unes ceres dures per pintar. Aquesta activitat va venir coordinada amb un treball previ que els nens i nenes van fer a l’escola on van parlar d’artistes que han exposat al celler com Josep Guinovart o Gregori Iglesias. Aquesta és una acció ja s’ha realitzat amb més de 600 nens que van al celler amb les escoles per conéixer més sobre el paisatge i els productes que s’hi elaboren.
 
En l’àmbit de l’esport, Mas Blanch i Jové és el patrocinador de la cursa Transllena-Celler Mas Blanch i Jové, una cursa popular atlètica que aplega a més de 450 participants cada més d’agost i incentiva l’activitat esportiva a l’aire lliure en el medi natural de La Pobla de Cérvoles.
 
A més, la bodega lleidatana ja és impulsora d’iniciatives artístiques (concurs de pintura infantil, projecció de documentals, concerts, recitals de poesia, etc.)  i creadora del projecte La Vinya dels Artistes: un projecte que vincula vi i art i embolcalla tant el celler com el seu entorn.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA