Èxit de participació a la 6a edició del Sopar Solidari de Vallformosa per la lluita contra el càncer

| 01/07/2014 a les 07:42h
Arxivat a: Actualitat
Més de 300 persones van assistir al Sopar Solidari per la lluita contra el càncer que es celebrava el divendres 27 de juny al celler de Vallformosa a Vilobí del Penedès.
Aquest sopar és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 27 de juny arribava a la sisena edició. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.
 
L'edició va ser tot un èxit de participació i es va omplir al 100% les places disponibles per assistir al Sopar Solidari.

Fins el dia 11 de juliol es poden fer donatius de fila zero trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a [email protected].
 
Els diners recaptats durant aquest acte solidari es publicarà un cop tancada la possibilitat de fer els donatius de fila zero. Dels diners recaptats, un 80% anirà destinat a l’ICO i un 20% a Ampert per finançar els següents projectes:
 
1.Definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer de l'ICO. Aquest projecte pretén desenvolupar una consulta de telemedicina per a pacients de càncer, utilitzant dispositius de telemonitorització en el domicili del pacient. Els fons recaptats aniran destinats al projecte pilot per al desenvolupament de la consulta telemàtica e-tICO en el que participaran 150 pacients.
 
2.Finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats a travésde l’Associació Ampert.
 
La presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, va agrair a totes les empreses, institucions i persones que han fet que el 6è Sopar Solidari hagi estat un èxit. També va avançar que durant el 2015, any que el celler celebrarà el seu 150è aniversari, es presentarà la Fundació Solidària de Vallformosa. 
 
Per altra banda, el Dr. Josep Maria Vilà, President de l’ICO i la Dra. Candela Calle, Directora General de l’ICO, van donar a conèixer els resultats del projecte “Prevenim el càncer i apostem per la vida” que l’any passat va rebre 15.840 euros del 5è Sopar Solidari. També van explicar el projecte que enguany tindrà el donatiu: definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer de l'ICO. Finalment, la diputada al Parlament de Catalunya, Glòria Renom, va tancar l’acte de parlaments que va estar presentat pel periodista de TV3 Jordi Gil.
 
L’acte va finalitzar amb un concert de gospel a càrrec d’Amazing Gospel als jardins de Vallformosa. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya | Henkell Freixenet
Henkell Freixenet creix fins als 1.230 milions d'euros de facturació gràcies a la bona evolució de les marques Freixenet i Mionetto
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca.
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca. | © David Bonet, 2022
El comitè d experts d ADG-FAD reconeix la sensibilitat i la integració del disseny com a part fonamental del projecte de Vila Viniteca
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre