DO Catalunya, vi oficial del 40è Festival Internacional de Música de Cambrils

| 25/07/2014 a les 08:34h
Arxivat a: Actualitat
Els vins de la Denominació d'Origen (DO) Catalunya són els vins oficials de la quarantena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, que tindrà lloc del 26 de juliol al 10 d'agost al Parc Pinaret de la ciutat. 
Els assistents podran gaudir, durant tot el Festival, d'una representació dels vins de la DO Catalunya al nou Gastrobar del recinte. Per a facilitar el tast, el Gastrobar obrirà les seves portes a partir de les 20 hores, dos hores abans de cada concert. A més, els primers 100 assistents en arribar gaudiran d’una copa de benvinguda DO Catalunya en els següents concerts: 

26 juliol – Love of Lesbian 
1 agost – José Mercè - concert DO Catalunya 
2 agost – Montserrat Caballé i Montserrat Martí 
8 agost – Gloria Gaynor i Marta Sánchez 
10 agost - Raphael 

La DO Catalunya, en el marc de la campanya de maridatges culturals La DO Catalunya Surt a Escena, i entenent el vi com a part de la nostra cultura, participa en diferents propostes artístiques del país, com a la 40a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. La DO Catalunya pretén fer difusió dels seus vins i de la cultura del vi a nous públics i nous espais, sempre apostant pel consum amb moderació. 
 
El Festival Internacional de Música de Cambrils torna en la seva edició del 40 aniversari en un format totalment renovat i un amplíssim cartell més variat que mai. Sense oblidar la seva essència de les darreres quatre dècades, enguany, el festival, comptarà amb una gran representació del panorama musical actual amb un alt nivell d’espectacles que podran gaudir-se a diferents espais del municipi en funció de l’estil o el gènere musical. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Barcelona és la província que exporta més vins, seguida per Ciudad Real i La Rioja.
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa