Èxit en la cinquena edició del tast de vins de la DO Empordà al cim del Puigmal

| 28/07/2014 a les 08:44h
Arxivat a: Cellers
Una dotzena de cellers i unes 250 persones han celebrat el tast a gairebé 3.000 metres d'alçada.
Multitudinària participació en el tast de vins de la DO Empordà al cim del Puigmal. Unes 250 persones i una dotzena de cellers han participat en la cinquera edició del tast organitzada pel Consell Regulador de la denominació empordanesa.
 
L'activitat ha comptat novament amb la collaboració dels Castellers de Figueres que han realitzat un espectacular pilar al cim de la muntanya. Un imatge simbòlica que vol posar de manifest l'esforç dels cellers empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.
 
Acompanyats pel bon temps, els participants han iniciat l'ascensió al cim des del Coll de Fontalba a primera hora del matí. En poc més de tres hores, els excursionistes han coronat el cim del Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada, on s'ha realitzat la inauguració del tast d'alçada amb l'actuació de la colla castellera de la capital de l'Alt Empordà. Posteriorment, s'ha celebrat el tast i cap a quarts de dues de la tarda, s'ha iniciat el descens on, com a novetat, s'ha ofert als participants un tast de dolces.
 
Vinyes d'Olivardots; Vinyes dels Aspres; Pere Guardiola; Mas Llunes; Espelt Viticultors; Clos d'Agon; Maset Plana; Martí Fabra; Cooperatiu d'Espolla; Can Sais; AV Bodeguers i *lavinyeta són la dotzena de cellers que han participat en aquesta edició.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi