"Excel·lent" el cava Bohigas Brut segons el Washington Post

| 01/09/2014 a les 13:24h
Arxivat a: Cellers
El conegut rotatiu recomana el cava de Bohigas en un reportatge sobre la figura dels sommeliers als Estats Units
El diari americà Washington Post ha qualificat d’“excel·lent” el cava Bohigas brut en un reportatge publicat el passat dimecres a la seva versió en paper.
 
Amb el títol “When sommeliers get together in Texas, of course it’s big” (Quan els sommeliers s’apleguen a Texas, és clar que és gran), el reportatge -escrit pel seu crític de vins, David McIntyre- tracta sobre la figura dels sommeliers als Estats Units arran d’un congrés vitivinícola anomenat TexSom, organitzat a l’estat de Texas.
 
A l’apartat de “recomanacions”, el reportatge fa una petita descripció d’un total de quatre vins que l’autor ha seleccionat “fora del circuit de vins més habitual” (el català Bohigas, i altres tres de Texas, Califòrnia i Sicília). A més de qualificar el cava Bohigas Brut Reserva d’“excel·lent”, diu que és un “valor segur” i en destaca el seu sabor “afruitat” i “refrescant”.
 
The New York Times
Aquesta distinció arriba quan fa tot just tres mesos que el The New York Times va seleccionar el cava Bohigas Brut Nature com un dels 20 millors vins i caves del món per a la temporada d’estiu (“Summer’s Winners: 20 Wines por $20”, 21/05/2014).
 
Actualment, Bohigas és present a un total de 17 països de tot el món i el negoci a l’estranger suposa el 89% del total de les vendes. Per al mercat exterior, Bohigas forma part de Terra Nostra de Vinos, un consorci format per cinc cellers de diferents denominacions d’origen.
  
Descarregar la noticia original

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler