Festes de verema a Masroig

| 09/09/2014 a les 11:23h
Arxivat a: Enoturisme
El Celler el Masroig presenta, un any més, una proposta enoturística més participativa durant l’època de la verema. L’activitat es durà a terme tots els dissabtes durant el període de recollida del raïm, a partir de les 11h. 
A través de “Viu la verema al Celler el Masroig”, els visitants podran conèixer el procés d’elaboració del vi des del període inicial de recollida del raïm, el més emocionant i determinant alhora. 

La visita consistirà en:
- Un passeig entre les vinyes, per descobrir tots els detalls de la verema.
- Un recorregut per les instal·lacions gairebé centenàries del Celler, on coneixerem el procés de vinificació.
- Un tast de vins acompanyat d’un aperitiu, on gaudirem del resultat final de tot el 
que hem après. 
 
Amb “Viu la verema”, el Celler el Masroig pretén acostar la cultura del vi a tots els públics, per conèixer i descobrir l’origen d’aquest element tan present a la nostra gastronomia i, sobretot, a la nostra comarca. 
Viu la verema al Celler el Masroig”, tots els dissabtes durant el període de recollida del raïm, a partir de les 11h.
Preu: 9 euros / persona 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre