Noves sessions de vins i formatges a Xerigots

| 09/09/2014 a les 14:25h
Arxivat a: Actualitat
Aquest cop seran de dos tipus: en un, els formatges tindran un pes predominant i, en l’altre, els vins
Xerigots, la botiga de vins i formatges de Vilafranca del Penedès (Av. Tarragona, 3), ha programat noves sessions pels mesos de setembre i octubre.
 
En aquesta ocasió, el mes de setembre estarà dedicat als formatges principalment i, el mes d'octubre, es comptarà amb els protagonistes dels cellers perquè ens presentin els seus vins i maridatges. Així doncs:
 
setembre:
·17/09 - Recorregut pels formatges catalans combinats amb vins i caves de Castell d'Or. Tast conduït per David Morera, expert formatger
· 24/09 - Recorregut pels formatges catalans combinats amb vins i caves de Castell d'Or. Tast conduït per David Morera, expert formatger (repetició del tast del 17/09).
 
octubre:
· 01/10 - Mas Blanch i Jové - Costers del Segre - Vins que inspiren i que arriben de La Pobla de Cèrvoles.
· 08/10 - Celler Clua - Terra Alta – La quarta generació d'una família que elaboren vins de producció limitada i que són reconeguts arreu.
· 15/10 - Petites Estones - Montsant - El sommelier Sergi Montalà presentarà aquest jove projecte de la DO Montsant i que juntament amb el cantant de Mishima elaboren el vi Set tota la Vida
· 22/10 - Mas Candi - Penedès - Tornaran a Xerigots per explicar més bondats sobre uns dels vins més reconeguts del Penedès
· 29/10 - Còsmic - Empordà i Penedès - En Salvador Batlle, l'alquimista dels vins, explicarà el nou projecte a l'Empordà i es tastaran els seus vins biodinàmics.
 
Tots els maridatges són a les 19:30. Per inscripcions, cal enviar un e-mail a [email protected]. Els tastos són gratuïts, però només s’accepta una inscripció pels tastos de setembre i dues pels tastos d’octubre. Les places són limitades, només es reservarà un màxim de 2 places per cada correu electrònic.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA