La DO Catalunya inicia un cicle de maridatges amb l'associació d'artistes Entinta

| 15/09/2014 a les 12:31h
Arxivat a: Actualitat
El col·lectiu presenta una col·lecció de gravats inspirats en els tastos de vins de la DO Catalunya, que a més, oferiran als assistents de les exposicions previstes alguns maridatges. 


El primer dels maridatges d’aquest cicle tindrà lloc demà dimarts 16 de setembre a les 19.30 hores, al Centre Cultural La Violeta de Gràcia (Carrer Maspons, 6 de Barcelona), on es podrà visitar l’exposició fins el proper 29 de setembre.
 
Les sessions de maridatge pretenen aprofundir en les sensacions i experiències que els vins de la DO Catalunya han provocat en els artistes en el moment de la seva creació, tot compartint-la amb els assistents mentre tasten alguns dels vins de la denominació d’origen.
 
El cicle que la DO Catalunya arrenca amb Entinta s’emmarca en la campanya La DO Catalunya Surt A Escena, que pretén unir dos expressions culturals i artístiques, i reivindicar el vi com a una part indivisible de la nostra història, paisatge, tradició i cultura des de fa més de 2500 anys.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA