15 anys del Fòrum Gastronòmic

| 16/09/2014 a les 10:13h
Arxivat a: Actualitat
Més de 300 persones van assistir a la festa que també va servir per presentar Fòrum Gastronòmic Barcelona 2014
Ahir dilluns l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona va ser l’escenari de la celebració dels 15 anys de vida de Fòrum Gastronòmic. Cuiners, expositors patrocinadors i institucions s’hi van reunir per celebrar l’efemèride. L’acte també va servir per presentar la propera edició de Fòrum que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre a Barcelona coincidint amb Hostelco. Fede Segarra, Director de Comunicació d’Estrella Damm va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents. Pep Palau i Jaume von Arend, codirectors del Fòrum, van destacar la bona salut de l’esdeveniment i l’entusiasme que genera estrenar-se en una ciutat com Barcelona.


 

La propera edició de Fòrum tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre a Barcelona coincidint amb Hostelco

 
Jaume von Arend va parlar de la important aposta per Barcelona, fet que farà que cada any hi hagi un Fòrum Gastronòmic a Catalunya, alternat Girona i Barcelona. En el cas de Barcelona va destacar la importància de la celebració simultània amb Hostelco i les sinèrgies que s’han creat entre els dos esdeveniments. Von Arend també va explicar que a l’espai firal del Fòrum els visitants hi podran trobar les millors empreses del sector.
 
Pep Palau va destacar que a Barcelona el Fòrum torna al model professional i que quatre dies també representen més activitats. Palau va presentar el programa d’aquesta propera edició. 

Palau també va destacar la celebració coorganitzada amb Vilar Riba, del Fòrum Empresa que comptarà amb la presència de destacats empresaris i experts.
 
La festa d’aniversari va tenir un record pel recentment desaparegut Jean Luc Figueres (Hotel Mercer), amic habitual del Fòrum i que havia de ser present a Barcelona. Els assistents van fer un minut de silenci en el seu record.
 
La festa va comptar amb música del DJ 2d2, un sopar mexicà a càrrec del Grup Sagardi i un pastís d’aniversari realitzat per Lluis Costa de la pastisseria Vallflorida.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà