A tocar de 35 ha de vinya, la masia construïda per Joan Estella el 1847 va ser concebuda com a centre de la finca vitivinícola des del seu origen. Quan Delfí Rabetllat va adquirir aquesta finca el 1963 encara s'hi conservaven alguns dels cups originals per a l'elaboració del vi.
Amb bon criteri, va decidir conservar-los, tot i que, amb el temps, els Rabetllat i Vidal -la família propietària- va instal·lar equips nous per tal de garantir la qualitat de les elaboracions.
Amb bon criteri, va decidir conservar-los, tot i que, amb el temps, els Rabetllat i Vidal -la família propietària- va instal·lar equips nous per tal de garantir la qualitat de les elaboracions.
Ara la família ha ideat una nova proposta, interessant i divertida, que consisteix a fer un tast a cegues a l'interior d'un dels cups de pedra originals de la finca. Atesos per Anna Vidal -sempre que les seves responsabilitats li ho permeten-, el visitant realitza un tast a cegues a la llum d'una espelma. Amb el sentit de la vista a mínims, la percepció olfactiva i gustativa s'aguditza i el visitant viu una experiència singular.
Amb tot això, a poc més de mitja hora de Barcelona, Finca Ca N'Estella esdevé una opció d'enoturisme que permet descobrir el món del vi d'una forma amena i original.