Es tracta d'una proposta orientada als professionals de la restauració per adquirir, ampliar i actualitzar coneixements, amb un temari de durada flexible i una metodologia innovadora.
En el curs es treballarà des dels orígens a l'elaboració i tecnologia de servei del vi. Els continguts han estat realitzats per professorat experimentat de l'Escola d'Hoteleria CETT i serà impartit per reputats sommeliers com César Cánovas, millor sommelier del 2011 (premi atorgat per la Real Academia de la Gastronomía).
Al Curs de Sommelier semipresencial l’alumnat es beneficia del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, d’una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual. D’una altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva. Amb aquest tipus de formació l'alumnat és el protagonista, amb horaris totalment flexibles i adaptant els coneixements a les seves necessitats professionals.
A més l’estudiant disposarà del recolzament d’un tutor i d’experts en els continguts, i mitjançant el campus virtual podrà desenvolupar el seu aprenentatge de forma tutelada i autònoma, quan les eines i el plantejament ho requereixi.
L’alumnat que superi el Curs de Sommelier semipresencial obtindrà el títol de Certificat d’Extensió Universitària del CETT-UB, l’únic reconegut en aquest àrea per la Universitat de Barcelona, i tindrà l’opció d’accedir al segon any del Curs Superior de Sommelier presencial que es realitza a les instal·lacions del CETT a Barcelona .
Es pot consultar tota la informació i realitzar el procés de matrícula a través del web: www.cett.cat/elearning
Important!!!! Els subscriptors de Cupatges podran gaudir d’un 10% de descompte sobre el Curs Complet (excepte taxes universitàries). Per beneficiar-se d'aquest descompte només cal indicar a l'apartat corresponent de la Sol·licitud d’Inscripció el següent Codi Col·lectiu: SOMCUP2014