Matrícula oberta fins al 23 de setembre del Curs de Sommelier semipresencial CETT-UB

| 18/09/2014 a les 13:06h
Arxivat a: Per aprendre'n
El 23 de setembre finalitza la matrícula per poder inscriure’s al primer Curs de Sommelier semipresencial impartit pel CETT-UB, amb titulació reconeguda per la Universitat de Barcelona. Recordeu que omplint la sol·licitud amb el codi SOMCUP2014 tindreu un descopmte!
Es tracta d'una proposta orientada als professionals de la restauració per adquirir, ampliar i actualitzar coneixements, amb un temari de durada flexible i una  metodologia innovadora. 
 
En el curs es treballarà des dels orígens a l'elaboració i tecnologia de servei del vi. Els continguts han estat realitzats per professorat experimentat de l'Escola d'Hoteleria CETT i serà impartit per reputats sommeliers com César Cánovas, millor sommelier del 2011 (premi atorgat per la Real Academia de la Gastronomía). 
 
Al Curs de Sommelier semipresencial l’alumnat es beneficia del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, d’una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual. D’una altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva. Amb aquest tipus de formació l'alumnat és el protagonista, amb horaris totalment flexibles i adaptant els coneixements a les seves necessitats professionals. 
 
A més l’estudiant disposarà del recolzament d’un tutor i d’experts en els continguts, i mitjançant el campus virtual podrà desenvolupar el seu aprenentatge de forma tutelada i autònoma, quan les eines i el plantejament ho requereixi.
 
L’alumnat que superi el Curs de Sommelier semipresencial obtindrà el títol de Certificat d’Extensió Universitària del CETT-UB, l’únic reconegut en aquest àrea per la Universitat de Barcelona,  i tindrà l’opció d’accedir al segon any del Curs Superior de Sommelier presencial que es realitza a les instal·lacions del CETT a Barcelona .
 
Es pot consultar tota la informació i realitzar el procés de matrícula a través del web: www.cett.cat/elearning  
 
Important!!!! Els subscriptors de Cupatges podran gaudir d’un 10% de descompte sobre el Curs Complet (excepte taxes universitàries). Per beneficiar-se d'aquest descompte només cal indicar a l'apartat corresponent de la Sol·licitud d’Inscripció el següent Codi Col·lectiu: SOMCUP2014
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves