Or al Mundus Vini GmbH 2014 pel Reserva Martí 2008 d'Albet i Noya

| 23/09/2014 a les 12:18h
Arxivat a: Vins
El celler ha sigut guardonat amb Medalla d’Or pel seu Reserva Martí 2008 en l’edició d’Estiu del Premi Internacional Mundus Vini que es va dur a terme a Neustadt (Alemanya) entre el 27 i el 31 d’agost passat. 
El Premi Internacional del Vi és un certamen organitzat per l’Acadèmia Mundus Vini GmbH i té com a objectiu fomentar la qualitat del vi i promoure la comercialització dels vins presentats, amb la certificació de la qualitat que suposa aquest concurs, per tal que arribin a un ampli públic i fer -lo més visible al consumidor final.

En aquesta edició d’estiu s’hi van presentar més de 6.000 referències de vi d’arreu del món que van ser tastats i jutjats per un panell de 160 tastadors professionals, entre enòlegs, analistes, comerciants, sommeliers, gastrònoms i periodistes especialitzats procedents de 38 països diferents.
 
Enguany doncs el Reserva Martí 2008 del celler Albet i Noya, pioners en agricultura i vins ecològics, aconsegueix la seva 5ª medalla d’Or en aquest certamen tan excepcional des de que va néixer el 2001, sumant-li 2 medalles més d’Or a l’edició Mundus Vini Biofach dels 2 darrers anys (edició 2013 i 2014).
 
No hem d’oblidar que el Reserva Martí és un vi d’alta gamma que s’elabora a partir del raïm de les varietats Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedent de les finques d’Albet i Noya: Can Vendrell i Can Milà, collides i triades a mà, que aconsegueix la seva màxima expressió després d’un afinat de més de 24 mesos en barriques de roure francès que li conferiran la complexitat aromàtica i sofisticació que fan del Reserva Martí un vi especial. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves