Prop d’un centenar de persones van participar aquest dissabte en el Maridatge de Verema, la primera fira-tastde vi icava, formatges i melmelades organitzada per Nadal. L’activitat, que es va fer amb la col·laboració de Xerigots i la marca empordanesa de melmelades Can Bech, va atraure majoritàriament famílies amb nens, que van tenir l’oportunitat de collir raïm moscatell directament del cep i endur-se’l a casa. Mentre els adults tastaven les cinc propostes de maridatge preparades per a l’ocasió, els més menuts també van tenir el seu tast particular a base de most i formatges. L’activitat es va dur a terme a l’aire lliure, envoltats de vinyes, i els visitants van gaudir d’una esplèndida tarda de setembre.
Els cinc maridatges que es van servir als assistents van ser els següents: cava Nadal Brut Reserva amb formatge Montbriac i salsa dolça de gerds; cava Salvatge Brut Rosé2011amb Brie Fermier i salsa dolça de préssec amb albercoc; cava Ramon Nadal GiróBrut 2008amb Etorki i salsa dolça de poma Golden caramel•litzada; vi Nadal Xarel·lo 2013amb Carrat de Borredà i salsa dolça de raïm negre; i vi dolç Nadal Verema Tardana amb Blau del Net i salsa dolça de figues negres.
El director general de Caves Nadal, Xavier Nadal, ha destacat l’èxit d’aquesta primera edició i ha confirmat l’aposta del celler perquè el Maridatge de Verema es consolidi com una de les activitats de referència del celler. “És una proposta molt atractiva per a les famílies amb nens i aquesta és una línia que el nostre celler vol continuar treballant i ampliar en la mesura que sigui possible a altres activitats que ja duem a terme”, ha explicat Xavier Nadal.