Prop de cent persones participen a la Fira-Tast de Cava, Vi, Formatges i Melmelades de Caves Nadal

| 30/09/2014 a les 10:07h
Arxivat a: Actualitat
El Maridatge de Verema va atraure majoritàriament famílies amb nens, que van tenir l’oportunitat de collir raïm i endur-se’l a casa
Prop d’un centenar de persones van participar aquest dissabte en el Maridatge de Verema, la primera fira-tastde vi icava, formatges i melmelades organitzada per Nadal. L’activitat, que es va fer amb la col·laboració de Xerigots i la marca empordanesa de melmelades Can Bech, va atraure majoritàriament famílies amb nens, que van tenir l’oportunitat de collir raïm moscatell directament del cep i endur-se’l a casa. Mentre els adults tastaven les cinc propostes de maridatge preparades per a l’ocasió, els més menuts també van tenir el seu tast particular a base de most i formatges. L’activitat es va dur a terme a l’aire lliure, envoltats de vinyes, i els visitants van gaudir d’una esplèndida tarda de setembre. 
 
Els cinc maridatges que es van servir als assistents van ser els següents: cava Nadal Brut Reserva amb formatge Montbriac i salsa dolça de gerds; cava Salvatge Brut Rosé2011amb Brie Fermier i salsa dolça de préssec amb albercoc; cava Ramon Nadal GiróBrut 2008amb Etorki i salsa dolça de poma Golden caramel•litzada; vi Nadal Xarel·lo 2013amb Carrat de Borredà i salsa dolça de raïm negre; i vi dolç Nadal Verema Tardana amb Blau del Net i salsa dolça de figues negres. 
 
El director general de Caves Nadal, Xavier Nadal, ha destacat l’èxit d’aquesta primera edició i ha confirmat l’aposta del celler perquè el Maridatge de Verema es consolidi com una de les activitats de referència del celler. “És una proposta molt atractiva per a les famílies amb nens i aquesta és una línia que el nostre celler vol continuar treballant i ampliar en la mesura que sigui possible a altres activitats que ja duem a terme”, ha explicat Xavier Nadal. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi