Sitges celebra aquest cap de setmana la 53a Festa de la Verema

| 30/09/2014 a les 16:58h
Arxivat a: Enoturisme
La Festa aquest any està dedicada a Noruega i en aquesta edició, la Festa es concentra en un cap de setmana i la Mostra de Vins obrirà durant tot el dia. 
L’actriu Sílvia Marsó serà l’encarregada d’obrir la 53ª Festa de la Verema de Sitges amb la lectura del pregó el proper dissabte 4 d'octubre, a les 18 hores, a la plaça de La Fragata. La festa finalitzarà diumenge amb una cantada d'havaneres de la mà del Grup Xató, a partir de les 19 hores. 
 
Entre els actes més populars de la Festa hi ha el 36è Concurs de trepitjadors de raïm, que presentarà un any més Pep Plaza.
La festa de la Verema i la Mostra de Vins estan organitzades per Foment de Turisme de Sitges i l'Agència de Promoció Turisme de Sitges, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, Bodegues Torres i D.O. Penedès.
 
Mostra de Vins
Una vintena de cellers participen a la 8ª Mostra de Vins, que aquest any amplia el seu horari i obrirà durant tot el dia. La Mostra, instal·lada al Passeig de la Ribera, s'inaugura dissabte a les 12.30 hores amb la presència de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; del regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sitges, Ignasi Garrigó; la presidenta de Foment de Turisme de Sitges, Maria Marín; les Pubilles 2014, i representants de la Casa Torres i de DO Penedès. 
A la Mostra es donaran a conèixer una vintena de cellers i elaboradors de diferents productes gastronòmics i vitivinícoles. Els productes amb denominació d'origen Penedès i els elaborats al Garraf tindran un paper destacat en aquest espai que funcionarà durant tot el cap de setmana, de les 12 hores a les 22 hores. Les persones interessades en visitar la mostra de vins, poden adquirir 3 tipus de tiquets. 
 
7€ = 3 consumicions + copa
4€ = 2 tiquets de repetició. És a dir 2 consumicions sense copa
2€ = Tiquet gastronòmic 
 
Els Cellers participants a la Mostra són:
Miguel Torres
Torres Chile
Jean Leon
Torre del Veguer (estand viticultors del Massís del Garraf)
Can Ramon Viticultors del Montgros (estand viticultors del Massís Garraf)
Finca Viladellops (estand viticultors del Massís del Garraf)
Finca Valldosera (estand viticultors del Massís del Garraf)
Can Ràfols dels Caus (estand viticultors del Massís del Garraf)
Maset del Lleó
Hospital de Sant Joan Baptista
Can Gallego viticultors (estand Petits Elaboradors del Penedès)
Esteve i Gibert (estand Petits Elaboradors del Penedès)
Vins de Foresta (estand Petits Elaboradors del Penedès)
Can Pasqual (estand Petits Elaboradors del Penedès)
Masia Torreblanca (Estand Pimecava)
Grimau (Estand Pimecava)
Cava Guilera (Estand Pimecava)
Bolet (Estand Pimecava)
D.O Penedès (vins i escumosos de 16 cellers)
 
Estands d’alimentació:
Formatgeria de Sitges
Forn Franquesa

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi