L'acte va començar amb una visita al celler de vinificació, seguit de la cava Original 1887, cava museu de la família on es van elaborar les primeres ampolles LLopart al s XIX, continuant pel recent inaugurat recorregut enoturístic de la cava d’envelliment i sala de tast. La família i equip Llopart va presentar les noves imatges a la sala de Tast Ex-Vite.
Un tast de l'anyada 1993 de Leopardi va acompanyar la presentació, degollada per Pere Llopart, enòleg del celler, i es va finalitzar amb una divertida representació de la història dels orígens, Bernardus Leopardi, amenitzada per Pep Picas i Miquel Angel Pascual.
Un tast de l'anyada 1993 de Leopardi va acompanyar la presentació, degollada per Pere Llopart, enòleg del celler, i es va finalitzar amb una divertida representació de la història dels orígens, Bernardus Leopardi, amenitzada per Pep Picas i Miquel Angel Pascual.
Al matí, la família Llopart, va acollir al Wine Tourism Presstrip in Catalonia, amb periodistes internacionals, bloggers i experts en enoturisme, que van gaudir i experimentar durant una setmana de visites relacionades amb el Turisme Vitivinícola a Catalunya.
Durant l'acte de presentació amb periodistes a Llopart, es van degustar tots els caves Gran Reserva del celler.
Durant l'acte de presentació amb periodistes a Llopart, es van degustar tots els caves Gran Reserva del celler.