La premsa europea s'acosta al Penedès de la mà d'enoturismePENEDÈS

| 07/10/2014 a les 08:25h
Arxivat a: Actualitat
Aquests mesos de setembre i octubre, el Penedès està rebent un gran nombre de periodistes procedents de diferents països, interessats en conèixer l'àmplia oferta d'enoturismePENEDÈS
Verema a l'antiga al celler Eudald Massana Noya

Durant els mesos de setembre i octubre, coincidint amb l’època de la verema i amb una de les èpoques de més activitat vitivinícola als cellers, el Penedès està rebent un gran nombre de periodistes especialitzats, amb l’objectiu de poder viure en primera persona les múltiples possibilitats del territori.
 
L’objectiu d’aquests press trips, o viatges de premsa, és que aquest professionals puguin explicar un cop retornats als seus països, tot el que el Penedès ofereix per a tots aficionats al vi, i a les activitats que se’n deriven.
 
Aquests periodistes procedents de Polònia, Holanda, Itàlia, Regne Unit, França i Finlàndia, han pogut gaudir d’experiències singulars que ens ajuden a promocionar el Penedès. Activitats de verema, maridatges i visites a cellers han estat l’eix central del press trip dels italians i un comú denominador a tots els viatges de premsa. Els polonesos s’han interessat també pel patrimoni cultural i arquitectònic del territori i els francesos, per la gastronomia als excel·lents restaurants que hi ha al Penedès. Una revista de viatges del Regne Unit ha volgut copsar l’ampli ventall d’activitats per a tots els públics que ofereix el territori, des de museus, termalisme, nàutica, gastronomia, rutes en bicicleta,... I una revista de golf & càmpings holandesa s’ha centrat en aquests dos temes a l’hora de visitar-nos.
 
Aquest tipus d’accions, segons enoturismePENEDÈS, són importantíssimes de cara a la difusió de l’oferta del territori, motiu pel qual cal mantenir l’aposta per les mateixes.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves