"Les rondes del vi", seleccionades al Most Festival per promoure la cultura del vi entre el públic infantil

| 09/10/2014 a les 12:46h
Arxivat a: Cellers
La propera edició del Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, projectarà per segon any el vídeo "Les rondes del vi" de la Cooperativa Falset Marçà, però en aquesta ocasió en el marc de la secció "Most a les escoles", una programació destinada a nens i nenes de cinquè i sisè del cicle superior de primària.
El vídeo "Les rondes del vi" va competir l'any passat a la secció "Collita pròpia" del Most amb una molt bona acollida per part del públic. És el vídeo que la Cooperativa va encarregar a professionals del sector audiovisual amb motiu del centenari del celler, el 2012. 
 
Per a la Cooperativa és un orgull que un any més es torni a projectar el vídeo que va implicar més d'un centenar de persones en la seva realització. Serà una manera més de fer arribar a nous públics la cultura del vi d'una regió vitivinícola com la DO Montsant, on l'economia està fonamentada principalment en la viticultura.
 
Els organitzadors del Most Festival consideren que la peça de Falset Marçà permetrà als més petits gaudir del cinema i valorar la sensibilitat estètica i creativa dels cineastes. Al mateix temps, serà una manera d'apropar i descobrir l'entorn natural i el sector de al vinya a través del cinema i dels seus actors. 
 
"Les rondes del vi" es projectaran l'11 i 12 de novembre a les 10h al VINSEUM de Vilafranca i tant el president de la Cooperativa, Josep Maria Cots, com Jordi Vaqué, membre de la junta de socis cooperativistes, s'hi desplaçaran per contextualitzar la peça i compartir experiències.  
 
Cal recordar que en aquesta edició del Most Festival, que començarà el proper 6 de novembre, Falset Marçà tornarà a competir en la secció "Collita pròpia" amb l'audiovisual "Lo misteri del Castell de Falset" que presenta la nova gamma de vins Castell de Falset.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi