L'actor Fermí Fernàndez estrena el monòleg "El Sommelier" a Caves Nadal

| 13/10/2014 a les 10:04h
Arxivat a: Cellers
Sota direcció de l'actor Toni Albà, l'obra es representarà el proper 18 d'octubre
El pròxim dissabte 18 d’octubre a les 20.30 tindrà lloc l’estrena a Caves Nadal d’“El sommelier”, un monòleg escrit i protagonitzat per l’actor Fermí Fernàndez,amb la col·laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz, i dirigit pel també actor Toni Albà. La peça teatral retrata per dins el personatge d’un sommelier que acaba convertint la seva virtut olfactiva en una obsessió malaltissa.
 
L’estrena de l’obra serà a la cava fundacional de Nadal, situada a 20 metres sota terra, i convertidaper a l’ocasió en la Cavateatreca, un espai de creació artística on es fusionen l’art de la interpretació i el món del cava i el vi. El públic podrà degustar al llarg de la representació l’únic vi blanc sec noble del celler, el Nadal Xarel·lo 2013, i el cava Salvatge Brut Rosé, dos dels productes emblemàtics del celler de Torrelavit (Alt Penedès).

Inscripcions aquí.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Barcelona és la província que exporta més vins, seguida per Ciudad Real i La Rioja.
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa