"Enoturisme de Tardor" a Segura Viudas

| 17/10/2014 a les 11:37h
Arxivat a: Enoturisme
Finalitzades les tasques de verema, Segura Viudas presenta les activitats especials d'enoturisme per als mesos de tardor.

Des d'una nova secció de la pàgina web, enguany el celler proposarà diverses activitats específiques de cada estació i dirigides a diversos tipus de públic, amb l'objectiu de poder apropar la gent als valors de la marca de cava i vi.
 
Seguint aquest objectiu, el proper diumenge 26 d'octubre, es proposa la jornada familiar "Natura i Família" dirigida als més petits de casa. 
Un matí a l'Heretat amb esmorzar, passeig per la natura, taller d'ornitologia i construcció de menjadores acompanyats pels experts de SEO-Birdlife, aperitiu degustació i brindis de comiat. 
 
Per al diumenge 16 de novembre, el celler proposa per segon any la jornada "Els Bolets del Cava". Una jornada gastronòmica amb esmorzar de pagès, visita al celler, passeig en bicicleta elèctrica per l'Heretat tot cercant bolets en companyia de l'expert botànic Evarist March, aperitiu i menú maridatge a càrrec del xef Pere Massana del restaurant Cal Pere del Maset.
 
El dijous 11 de desembre i com a novetat, l'Heretat es desplaçarà a Barcelona per proposar un "tast sensorial" on els vins i caves de Segura Viudas compartiran protagonisme amb els formatges finalistes del XX Concurs de Formatges Artesans del Pirineu que se celebrarà a la Seu d'Urgell el tercer cap de setmana d'octubre.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre