Empar Moliner, nova protagonista del cicle d'entrevistes de la DO Catalunya

| 21/10/2014 a les 15:10h
Arxivat a: Entrevistes
El web de la Denominació d’Origen Catalunya ofereix aquesta setmana a la secció “Parlem amb...”, una nova entrevista, en aquesta ocasió amb l’escriptora Empar Moliner
La conversa, que va tenir lloc al Disset Graus, gira entorn a la seva passió pel vi i sobre com apropar-lo al públic més jove.
 
La secció “Parlem amb...” recull converses amb convidats de perfil divers però amb un mateix denominador comú:  per la seva professió, trajectòria o experiència tenen una mirada pròpia del món del vi. Aquestes breus entrevistes de caràcter persegueixen esdevenir en una invitació per a la reflexió i el debat. Entre els anteriors convidats a aquest cicle s’hi troben: el guanyador del 1r BlocDOCat Joan Gómez Pallarès, la sumiller Meritxell Falgueras, el periodista Ramon Francàs, l’escriptor Joan C. Martín i el periodista Marcel Gorgori.
 
 
El web de la DO Catalunya pretén ser una plataforma de difusió no només dels seus vins sinó també de la cultura del i, amb espai per a la reflexió i amb contingut assequible per a consumidors amb qualsevol grau de coneixement.  
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA