Nandu Jubany en un showcooking. Foto: Pere Duran
Pep Palau i Jaume von Arend, els directors del certàmen, han mostrat una gran satisfacció pel desenvolupament de la fira. Alta ocupació de cadascun dels espais d’activitats i internacionalització de l’esdeveniment, que ha tingut un alt percentatge de visitants de fora de l’estat espanyol.
Pep Palau i Jaume von Arend, els directors del certàmen, han mostrat una gran satisfacció pel desenvolupament de la fira. Alta ocupació de cadascun dels espais d’activitats i internacionalització de l’esdeveniment, que ha tingut un alt percentatge de visitants de fora de l’estat espanyol.
Un total de 57.000 professionals han passat de dilluns a dijous per la Barcelona Hosting Week (Fòrum Gastronòmic + Hostelco+ BarForum).
A banda, Fòrum Gastronòmic ha comptat en aquesta primera edició barcelonina, amb més de 80 ponents, prop de 150 activitats i més de 200 empreses expositores que representen unes 400 marques aproximadament.
Els directors han manifestat l’encert de la unió de Fòrum Gastronòmic i Hostelco creant la Barcelona HostingWeek ja que ambdós esdeveniments han sumat recursos amb l’objectiu de convertir-se en un referent obligat del FoodService Internacional.
Les properes edicions del Fòrum se celebraran a Corunya, del 15 al 17 de març i a Girona, del 15 al 17 de novembre.
L’última jornada de Fòrum Gastronòmic ha comptat amb les actuacions d’Ángel León (Aponiente), Jordi Butrón (Espai Sucre), Mikel Alonso (Biko) o Enric Rosich (Macarons), entre d’altres. Un dels tallers destacats del dia ha estat el que ha ofert Nandu Jubany juntament amb el col·lectiu Osona Cuina. La sessió de cloenda ha estat a càrrec de Jordi Cruz (Abac).
Aquest dijous també s’han entregat el Premis Mercader en reconeixement a la trajectòria professional de cuiners, enòlegs, responsables de sala, productors i divulgadors de la cultura culinària catalana. Ramon Roqueta ha estat un dels guardonats