El Forum Gastronòmic finalitza amb les millors xifres d'assistència

| 23/10/2014 a les 17:47h
Arxivat a: Actualitat
Satisfacció general en la primera edició feta a Barcelona, que tanca amb rècord de 57.000 assistents 
 
Nandu Jubany en un showcooking. Foto: Pere Duran

Pep Palau i Jaume von Arend, els directors del certàmen, han mostrat una gran satisfacció pel desenvolupament de la fira. Alta ocupació de cadascun dels espais d’activitats i internacionalització de l’esdeveniment, que ha tingut un alt percentatge de visitants de fora de l’estat espanyol. 
 
Un total de 57.000 professionals han passat de dilluns a dijous per la Barcelona Hosting Week (Fòrum Gastronòmic + Hostelco+ BarForum).
 
A banda, Fòrum Gastronòmic ha comptat en aquesta primera edició barcelonina, amb més de 80 ponents, prop de 150 activitats i més de 200 empreses expositores que representen unes 400 marques aproximadament.
 
Els directors han manifestat l’encert de la unió de Fòrum Gastronòmic i Hostelco creant la Barcelona HostingWeek ja que ambdós esdeveniments han sumat recursos amb l’objectiu de convertir-se en un referent obligat del FoodService Internacional.
 
Les properes edicions del Fòrum se celebraran a Corunya, del 15 al 17 de març i a Girona, del 15 al 17 de novembre.
 
L’última jornada de Fòrum Gastronòmic ha comptat amb les actuacions d’Ángel León (Aponiente), Jordi Butrón (Espai Sucre), Mikel Alonso (Biko) o Enric Rosich (Macarons), entre d’altres. Un dels tallers destacats del dia ha estat el que ha ofert  Nandu Jubany juntament amb el col·lectiu Osona Cuina. La sessió de cloenda ha estat a càrrec de Jordi Cruz (Abac).
 
Aquest dijous també s’han entregat el Premis Mercader en reconeixement a la trajectòria professional de cuiners, enòlegs, responsables de sala, productors i divulgadors de la cultura culinària catalana. Ramon Roqueta ha estat un dels guardonats

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre