Viticultura i elaboració del Mas d'Aranyó de Segura Viudas

| 24/10/2014 a les 10:30h
Arxivat a: Vins
Segura Viudas presenta el tercer capítol del seu blog Diari de Vinya 2014, enguany dedicat a la viticultura i l’elaboració del seu vi negre de referència: el Mas d'Aranyó.

La verema d'enguany ha estat especialment complicada i tant viticultors com enòlegs han hagut de seguir minuciosament la maduració del raïm i la meteorologia. Aquest any, encertar el dia de verema ha estat clau per sortir-se'n amb èxit davant el desafiament que la natura havia plantejat.
 
En aquest sentit, el capítol apropa alguns dels treballs culturals que es duen a terme aquestes setmanes per dirigir el raïm vers la seva màxima expressió quan arriba el moment d’entrar al celler.
 
El conjunt d'aquesta nova temporada del Diari de Vinya es pot seguir íntegrament al web de la marca www.seguraviudas.com en una secció amb el mateix nom. Una narració audiovisual que es completa amb informacions rellevants d'allò que passa a les vinyes o al celler per mantenir el públic informat gairebé en temps real.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA