Bisbal i Valverde a l'espot de Freixenet d'aquest nadal

| 29/10/2014 a les 10:36h
Arxivat a: Actualitat
L'empresa tanca l'any amb 1912 llocs de feina i bat el seu rècord
Pere Bonet, director de Comunicació de Freixenet durant la roda de premsa

2014 entra a la seva recta final i un any més Freixenet prepara amb il·lusió la felicitació nadalenca a la Televisió per totes les llars. Un any més serà el pòrtic del Nadal però en aquesta ocasió també serà la clausura del seu Centenari. 

L'any passat anunciaven que aquest 2014 haurien passat 100 anys des de la primera ampolla de Freixenet amb el brindis des del Gran Teatre del Liceu protagonitzat per 100 de les bombolles històriques dels anuncis de Freixenet. El Brindis d'enguany, 2014, té dos protagonistes que representen la filosofia de Freixenet al llarg de 100 anys, la cerca de l'Excel·lència i l'Èxit. Són dos artistes internacionals, el cantant David Bisbal i l'actriu María Valverde. 
 
2014, segons l'empresa, ha estat un altre any intens per mantenir la velocitat empresarial en tots els seus camps d'actuació. És una satisfacció per Freixenet haver batut aquest any el rècord d'ocupació, aconseguint la xifra de 1912 llocs de feina dels quals 1211 a Espanya.
 
Freixenet segueix ostentant el certificat ISO 14001, que reconeix i garanteix el saber fer mediambiental, tenir màxima cura del paisatge vitivinícola i millorar-lo. Cuidar la vinya on tot comença, el veritable patrimoni del territori.
 
2014, també ha estat gratificant per haver collit nous premis nacionals i internacionals a la qualitat com el «World Champion Greatest Value Sparkling Wine» amb el Trepat Rosat Pàl·lid 2012, o el «Vinari d'Or» amb el Casa Sala Millésime 2005.
 
Així doncs, els artistes d'enguany aixecaran la copa pel recorregut del celler i per continuar junts els propers 100 anys.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler