Vallformosa Cava patrocina la secció de Curtmetratges del Festival Most

| 29/10/2014 a les 11:14h
Arxivat a: Cellers
El maridatge entre curtmetratges i cava tindrà lloc els dies 7, 13 i 14 de novembre.
 


El 6 de novembre s’inicia el Festival Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava a Vilafranca del Penedès. Durant 10 dies es podrà viure diferents activitats relacionades amb el cinema i els curtmetratges a Vilafranca del Penedès i a tota la comarca. Una de les seccions més històriques del festival és el Brot. Aquesta és la nova denominació de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, que aquest any arriba a la 19a edició, tot presentant els millors treballs de l’any del nostre país en format curt i maridat pels caves Vallformosa.
 
La primera de les sessions tindrà lloc el divendres 7 de novembre i després de la projecció dels curtmetratges es podrà degustar el cava Origen Brut Nature de Vallformosa Cava. Un cava refrescant per una sessió que presentarà títols com ‘Naturaleza’, ‘La Gallina’ o ‘A lifestory’. A la segona sessió del Brot, que es farà el dijous 13 de novembre, es projectaran peces com ‘Line up’, ‘Sandwitch’ o ‘Colera’ i es maridarà amb el cava Origen Brut Rosat. Finalment, la tercera sessió es projectarà el divendres 14 de novembre i es podran veure títols com ‘Nena’, ‘Júlia’ o ‘Mano a mano’ i s’acompanyarà amb un dels caves més singulars de Vallformosa, el Col·lecció Pinot Noir.

Els formatges de Xerigots també maridaran totes les sessions del Brot, que es faran al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca del Penedès a les 8 del vespre.
 
La presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, explica que Vallformosa “dóna suport a projectes innovadors i propers com el Festival Most perquè és una manera de formar part del teixit cultural, social i econòmic del nostre territori”. Domènech remarca que “Vallformosa participa amb diverses activitats solidàries, però no ens oblidem d’altres àmbits com la cultura o l’esport”.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi