El Disset Graus aposta pel vi català i renova la seva carta

| 30/10/2014 a les 16:31h
Arxivat a: Actualitat
Noves activitats i nova carta de vins catalans al Disset Graus del barri del Born de Barcelona
El Disset Graus (carrer antic de Sant Joan, 3 - Barcelona, a tocar del Passeig del Born) renova la seva proposta realitzant una aposta decidida pel vi català on es prioritza l’origen i la qualitat dels vins del país, amb prop del 90% de referències entre vi i cava català a la seva carta. La nova carta consta de 25 referències ‘a copes’ i 50 més per ampolles.
 
Aquestes 50 referències s’ofereixen al client en exclusiva a preu de celler, més 5€ addicionals només, pel seu servei i obertura. Aquesta renovació fa que la carta del Disset Graus esdevingui una bona proposta de vins catalans del país facilitant als clients el coneixement del producte propi. 
 
Amb la nova etapa, el Disset Graus presenta noves propostes gastronòmiques creatives amb sabors sempre maridats amb vins catalans, com Les disset del Disset, disset torrades de pa vidre amb una àmplia varietat de sabors. Una oportunitat per tastar els productes del país en un ambient íntim i amb una acurada selecció musical. 
 
A més, el Disset Graus (el seu nom fa referència a la temperatura ideal de servei del vi) ofereix un complert calendari de tastos i activitats on conèixer i gaudir dels millors sabors i els millors maridatges. Les persones interessades poden inscriure’s a les activitats enviant un correu a [email protected].

Properes activitats: 

Dimarts 4 de novembre a les 19.30 hores: Tast- maridatge de formatges i vins: tast de formatges harmonitzats amb vins de Catalunya a càrrec de Ramón Roset, gran coneixedor dels formatges artesanals que s’elaboren al nostre territori. 
Preu: 25€. Places limitades. Es demana reserva prèvia. 
 
Dijous 6 de novembre a les 18 hores: L’elaborador ens visita: El Vi a Punt. 
Un projecte creat i liderat per Oriol Pérez de Tudela per apropar el bon vi a la taula de cada dia. Degustació gratuïta.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler