La Vinícola, nova botiga al carrer Girona de Barcelona

| 03/11/2014 a les 17:35h
Arxivat a: Cellers
La setmana passada va tenir lloc a Barcelona la inauguració de la botiga La Vinícola, un celler de venda al públic i també per distribuir als professionals
Victor Jiménez, format a Outlook Wine (WSET Level 3) i Vinécole (Master level Languedoc-Roussillon) i amb més d'una dècada d’experiència en el sector vinícola, ha decidit emprendre creant un nou concepte de celler amb vins de proximitat, on els autèntics protagonistes son les persones que hi ha darrera de cada vi.

Tal com explicita el seu propietari, a la botiga es poden trobar vins de les "11 denominacions d’origen catalanes del sud i 14 del nord". També trobem vins d’altres indrets amb bona relació preu/plaer.
 
Territori, persones, identitat.
Cerquem allò que tenim al nostre abast: vins de gran qualitat, elaborats per persones apassionades, i que interpreten el paisatge en una ampolla de vi. Vins que parlen de un terrer que ha estat cultivat respectant l’entorn. Persones que coneixen les possibilitats d’una vinya i en treuen el màxim que els dona la terra. Tot plegat defineix unes qualitats inimitables, una identitat pròpia que s’expressa en el vi.

En qualsevol cas, el client sempre trobarà a La Vinícola assessorament per què pugui maridar el vi amb un plat, amb una ocasió especial o en funció de les seves preferències d'estil.
 
La Vinícola es un espai de 150m2 de vi i cultura. Disposa d'armari climatitzat de vins, magatzem, i també de una sala de formació on els clients podran descobrir nous viticultors, cursos de tast,  maridatges. 

La Vinícola es troba al carrer Girona 123 de Barcelona, podeu visitar el seu lloc web www.lavinicola.cat o el seu facebook per estar al dia dels tastos i activitats que s'hi fan. Trobareu La Viinícola al carrer Girona 123 de Barcelona.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Realment molt agraits
Anònim, 03/11/2014 a les 20:05
+1
-0
Hem estat a la botigua i ha sigut un pler deixarnos portar per la passio... Una vins exepcionals...
De bon consell
Anònim, 14/11/2014 a les 14:00
+1
-0
És una botiga molt recomanable, el Victor té la passió del ví i sap encomanar-la. Amb la seva recomanació vaig provar un vi de DO Collioure (Cotlliure) de Catalunya Nord, boníssim a un preu assequible.
Important!
Anònim, 25/11/2014 a les 17:39
+0
-1
Vaig entrar i no em va agradar l'atenció que em van donar, te poques referències, i les que hi han no valen gaire per el preu a les que les ven.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica