Col·lecció Alt prestigi de Codorníu

| 13/11/2014 a les 11:08h
Arxivat a: Cellers
Un cava i sis vins de producció limitada i de gran valor que són fruit de la culminació d'una dècada de recerca i selecció dels millors vinyers
El grup Codorníu Raventós va presentar a Monvínic el fruit d'un projecte que va començar fa deu anys i que ha culminat amb la selecció d'un cava i sis vins procedents de vinyers únics de set dels seus cellers (Codorníu, Bodegas Bilbaínas, Raimat, Scala Dei, Legaris, Séptima i Artesa). 
 


Javier Pagés, Director General del Grup va destacar que “Codorníu porta gairebé 500 anys buscant la qualitat, explorant nous caves i vins i innovant constantment. És la nostra raó de ser tenir vinyers i cellers propis, per d'aquesta manera controlar tot el procés d'elaboració i ser amos del nostre futur”.
 
La col·lecció:
Cava 456 (Codorníu, D.O. Cava), el llançament del qual està previst per al proper any, està elaborat amb els raïms procedents de les finques La Nansa, La Pleta i El Coster i deu el seu nom a les 456 anyades des de la primera vegada que aquestes finques van ser veremades.
 
Raimat 100 (Raimat, D.O. Costers del Segre), elaborat per celebrar el centenari d'aquest celler i amb una edició limitada de 603 ampolles que sortiran al mercat al 2015, presenta un cupatge de xarel·lo i chardonnay d'aquest celler. 
 
Scala Dei Masdéu 2011 (Scala Dei, D.O.Q. Priorat), procedeix d'una de les finques més altes del Priorat que presenta sòls d'argila i calcaris i està elaborat amb garnatxa fermentada i criada en una sola bota.
 
Alto de la Caseta de Viña Pomal 2010 (Bodegas Bilbaínas, D.O. Ca. Rioja). Tempranillo procedent de la finca amb el mateix nom.
 
Legaris Calmo 2009 (Legaris, D.O. Ribera del Duero), commemora els deu anys del celler i estarà disponible al 2015.
 
Séptima Gran Malbec 2009, (Séptima, Mendoza, Argentina). Malbec dels vinyers d’Agrelo.

Artesa Reserva Pinot Noir Finca 91D (Artesa, Napa Valley), un Pinot Noir amb un llarg recorregut.
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler