Finca Ca N'estella organitza el primer "Mercat de Nadal a la seva Masia del Penedès"

| 14/11/2014 a les 10:39h
Arxivat a: Cellers
El celler s'anticipa a la celebració de les festes amb un mercat nadalenc i música en directe el proper diumenge 30 de novembre.
El diumenge 30 de novembre Finca Ca N'Estella ha preparat una jornada molt especial: un mercat amb parades d'artesania, detalls i adorns de Nadal, antiguitats i decoració -amb l'assistència de firmes com Maison Artist- que omplirà de color el pati de les magnòlies de la masia que acull el celler. 
 
La jornada tindrà el punt àlgid al migdia, amb l'actuació del grup Sendign Jazz, que aportarà un bon ambient amb la seva música en directe. Pels que vulguin dinar allà mateix, ho podran fer a Mr. Frank and the Butis, un foodtruck amb un concepte gastronòmic basat en la típica butifarra; una parada amb cupcakes i les xocolates i els turrons d'Agramunt. Es podran degustar els vins Clot dels Oms i els caves Rabetllat i Vidal. 
 
Gran Clot dels Oms Xarel·lo: nova anyada 2012 i nova imatge
Una imatge zenital de la copa d'un om voltada de ceps: aquest motiu gràfic presideix la nova etiqueta de la gamma de vins top de Finca Ca N'Estella, els Gran Clot dels Oms i evoca el paisatge d'aquesta finca històrica del Penedès conduïda pels Rabetllat i Vidal des de fa tres generacions, autèntic pulmó verd en ple perímetre industrial de Barcelona.
Ara surt al mercat la nova anyada 2012 del Gran Clot dels Oms Xarel·lo, un vi avalat per una medalla d'Or al Concours Mondial de Bruxelles i una de Plata concedida per l'Acadèmia Sant Humbert de Tastavins del Penedès. 
Gran Clot dels Oms Xarel·lo 2012 és un vi elaborat a partir de les vinyes velles de xarel·lo que la família Rabetllat i Vidal mima a la seva vinya de Ca N'Estella, amb 8 mesos de criança en bótes de roure francès i hongarès de 400 l. Un dels grans blancs que elabora aquest celler i que ara es presenta en una edició limitada de 1500 ampolles. 
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler