AD'esquerra a dreta: Albert i Ferran Gómez, Sara Martínez, Enric Jiménez i Eric Camps
A un sospir de la plaça de Sant Jaume, un nou espai de menjar ràpid gurmet homenatja la botifarra. Pretensions, cap: elabora “Entrepans a la brasa fets amb amor” en un forn de carbó d’una tona on fins i tot es (des)fan els coulants . I fets, sobretot, amb cara i ulls: allò de la qualitat. (A la marca, les puntes de budell de l’embotit fresc més nostrat esdevenen cors.) Genuí, de qualitat i a bon preu, un butifarring és tant l’entrepà com el local, que vol ser el primer d’una colla. Rere la proposta, socis procedents dels assistents personals de compres immobiliaris SOMRIE, liderats per l’ideòleg Eric Camps i pel xef Albert Gómez. A dalt, un racó d’innovació i d’esdeveniments: l’espai gastronòmic.
A un sospir de la plaça de Sant Jaume, un nou espai de menjar ràpid gurmet homenatja la botifarra. Pretensions, cap: elabora “Entrepans a la brasa fets amb amor” en un forn de carbó d’una tona on fins i tot es (des)fan els coulants . I fets, sobretot, amb cara i ulls: allò de la qualitat. (A la marca, les puntes de budell de l’embotit fresc més nostrat esdevenen cors.) Genuí, de qualitat i a bon preu, un butifarring és tant l’entrepà com el local, que vol ser el primer d’una colla. Rere la proposta, socis procedents dels assistents personals de compres immobiliaris SOMRIE, liderats per l’ideòleg Eric Camps i pel xef Albert Gómez. A dalt, un racó d’innovació i d’esdeveniments: l’espai gastronòmic.
“La gent repeteix”, fa Camps, que emprèn empès per les ganes de revisitar el plaer de cruspir-se els entrepans de botifarra que son pare li preparava de petit, i que no ha trobat enlloc “després de voltar món”. Cofoi, llueix l’aval d’una matèria primera de primera: els la serveix la cansaladeria Mitjans, d’Olèrdola. La hi acompanyen el pa de coca a mida de BonBlat, mitja dotzena de vins i caves —ep— Mont Marçal, Cervesa del Montseny i salses pròpies. Com a alternativa, frankfurt i pollastre, i un butifarring de temporada cada pocs mesos. De side dish , patata al caliu, mongeta o amanida. Perquè regidors i consellers esmorzin, flautes de vidre. Consell: tasteu-hi el de morcilla de truita de patata.
Preu: Menús: De 3,90 a 11,90 €.
Adreça: Call, 26. Barcelona (Gòtic).
Telèfon: 93 412 03 14.
Horari: Obert els dl., dt. i dc. d’11 a 22.30 h, i els dj, dv i ds d’11 a 23.30 h. Tancat els diumenges, però obert els festius.