El vermut Bertsolari desvetlla els seus botànics

| 04/12/2014 a les 08:33h
Arxivat a: Vins
Neix bertsolari, un vermut que mostra els seus 40 botànics en un catàleg que acompanya l'ampolla
Autenticitat, mediterraneïtat i singularitat són les característiques principals que diferencien aquest nou Vermut Bertsolari que ha sortit al mercat recentment de la mà d'I Tant Vins (Reus, Tarragona). Tot això, unit a la filosofia del celler d'oferir als consumidors totes les claus de la seva elaboració, converteix Bertsolari en un vermut sense secrets.
 
El Vermut Bertsolari s'elabora de forma tradicional i de manera ecològica. Els 40 botànics utilitzats li aporten un especial carácter mediterrani, amb unes suaus amargors i dolçors.
 
Aquests 40 botànics son majoritàriament mediterranis, el que li confereix una gran singularitat, a més de reduir les sensacions amargues i dolces dels vermuts habituals en tenir menys proporció d'aromes orientals, amargs i els que es deriven de les fruites cítriques.
El vermut es pot trobar al mercat a un preu de 10.50€.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

botànics?
mossèn alambí, 11/12/2014 a les 12:35
+0
-0
Els botànics no són els especialistes en Botànica?. El que hi ha al vermut o a la ginebra, no són plantes, herbes, o espècies, o tot plegat?.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre