Tast-maridatge a Eudald Massana Noya: l’Avi Ton amb ostres, El Primer amb formatges

| 04/12/2014 a les 09:06h
Arxivat a: Cellers
Per quart any consecutiu, el celler ecològic i biodinàmic de Sant Pau d’Ordal col·labora amb La Marató de TV3 i enguany destinarà els beneficis del tast-maridatge a aquesta causa solidària
El proper dissabte 13 de desembre a les 6 de la tarda Eudald Massana Noya organitza un tast maridatge d’ostres i formatges amb dos vins del celler: El Primer i l’Avi Ton. Com cada any, el celler prepara una activitat per col·laborar amb La Marató de TV3, i aquest any destinarà els beneficis d’aquest tast-maridatge a col·laborar amb aquest programa solidari de la televisió i ràdio públiques del país.
 
El maridatge
Fa unes setmanes que al celler Eudald Massana Noya ha nascut un nou vi: El Primer. Un negre jove, divertit i versàtil, fet 100% amb ull de llebre i que aporta un to desenfadat a la gamma de vins i caves del celler. Per celebrar aquesta nova incorporació es maridarà el vi amb els formatges de Xerigots, de la mà de David Morera. Es tastaran tres formatges totalment diferents entre sí que mariden perfectament amb el tipus de vi creat. Per complementar aquest maridatge i per no deixar de banda la varietat autòctona del Penedès, el xarel·lo, es combinaran les ostres de Fepromodel, de la mà de Gerardo Bonet, amb el xarel·lo de capçalera del celler: l’Avi Ton.

Col·laboració amb La Marató de TV3
Els formatges, doncs, ajudaran a presentar el nou vi novell del celler, El Primer; i les ostres, permetran ressaltar les qualitats del vi que representa l’essència del Penedès, l’Avi Ton. I tot, amb un caire totalment benèfic. La recaptació que es faci en aquest acte anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties del cor.
 
Eudald Massana Noya vol donar suport a la investigació científica, ja que és clau per avançar en la recerca d’aquest tipus de patologies. És per això que s’han volgut sumar sinèrgies amb Xerigots i Fepromodel, i col·laborar per quart any consecutiu amb aquesta cita solidària. 

Inscripcions i reserves
El tast-maridatge començarà a les 6 de la tarda i acabarà a les 8 del vespre. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon 938994124 o enviant un correu electrònic a [email protected] abans del dijous 11 de desembre. La donació mínima és de 20 euros, la qual anirà destinada a La Marató de TV3. L’acte tindrà lloc a l’interior del celler Eudald Massana Noya, ubicat a la Finca El Maset de Sant Pau d’Ordal (Subirats).

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler