Freixenet presenta Tannic, el primer espai gastronòmic que el grup obre a Barcelona

| 17/12/2014 a les 09:27h
Arxivat a: Cellers
Vins de tot el món i productes gurmet conviuen en aquest establiment pioner


Freixenet inaugura
Tannic , el primer espai gastronòmic que el grup obre a Barcelona i ofereix la possibilitat de descobrir tots els vins, caves, champagnes , entre altres productes vitivinícoles, que el Grup Freixenet elabora a tot el món.
 
Tannic  és el primer establiment que el grup obre fora de la seva seu central a les caves de Sant Sadurní d'Anoia. El nou local està situat a Barcelona (Passeig Sant Joan Bosco 41).
 
Segons explica Pere Ferrer, conseller delegat de Freixenet, " el nom està inspirat en els tanins del vi que es troben en les pells i en les llavors del raïm, responsables d'afegir complexitat al producte final i aportar elements beneficiosos per a la salut ". Freixenet fa un pas més amb aquesta inauguració i proposa un " espai de divulgació i coneixement, a més d'un punt de trobada per als amants de l'enoturisme, l'enologia i el món del vi en general ", tal com el defineix Pere Ferrer.
 
Tannic agrupa més de 150 productes dels 21 cellers del grup repartits en 3 continents, i amb la voluntat d'apropar al màxim als consumidors, dedica una zona a experiències vinícoles que proposa des de viatges, fins a tastos o maridatges.
 
Tannic es pot definir com un nou showroom de Freixenet on adquirir i provar totes les referències del grup, entre les quals destaquen les cuvées de Prestige de Freixenet i els vins amb diferents denominacions d'origen: Rioja, Penedès, Rías Baixas, Priorat, Montsant, Ribera del Duero i Empordà. A més de l'oferta internacional amb vins de Bordeus i Reims (França), Sonoma (Califòrnia, EUA), Coonawarra (Austràlia), Tupungato (Argentina) i Mèxic.
 
La proposta de Tannic es completa amb una selecció de productes gurmet com el caviar Nacarii (Vall d'Aran), el formatge Dehesa dels Plans d'Albacete, el pernil 5J de Jabugo (Huelva), la xocolata Amatller de Sant Sadurní d'Anoia, els fumats i foies de Martiko (Navarra), les patates Torres de Dosrius, entre d'altres, per harmonitzar amb els vins del grup:
 
Freixenet, Segura Viudas, Castellblanch, Canals & Nubiola, Conde de Caralt D.O. Cava
Solar Viejo, D.O. Rioja.
Segura Viudas, Rene Barbier, DO Catalunya.
Vionta DO Rías Baixas.
Valdubón DO Priorat.
Fra Guerau DO Montsant.
Champagne Henri Abelé AOC Champagne.
Yvon Mau AOC Bordeaux.
Sala Vivé Querétaro, México.
Wingara, Coonawarra, Australia.
Viento Sur, Mendoza, Argentina.
Gloria Ferrer. Sonoma, EEUU.
Cop de Vent DO Empordà.
 
Espai de trobada, coneixement i tast 
Tannic organitzarà de forma periòdica tastos i maridatges, presentacions de productes, tallers i activitats associades al món del vi i a tot l'entorn cultural que l'envolta.
 
El nou espai oferirà experiències gastronòmiques a mida en una zona privada que funcionarà amb reserva prèvia per a esdeveniments fins a un màxim de 10 comensals / participants. Freixenet té la intenció d'obrir aquest espai a diverses possibilitats com tallers, reunions empresarials, celebracions familiars, presentacions, o degustacions de vins.
 
Tannic by Freixenet
Passeig Sant Joan Bosco 41 (a 5 minuts a peu de la parada Les Tres Torres dels FGC)
Horari: de 10:00-20:30 de dilluns a dissabte
Telèfon reserves: 93 514 90 38
Pere Bonet (director comunicació) i Pere Ferrer (conseller delegat)

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones