Unes 600 persones van passar al llarg del matí pel celler modernista a degusta la nova anyada 2014 dels vins novells Adernats, vermats aquests passat Setembre. El tast s’acompanyava de pa amb tomàquet, arangada i llangonissa a la brasa, esmorzar que es feia tradicionalment sota un garrofer en temps de verema.
Aquesta nova edició ha estat tot un èxit de públic que confirma el bon estat de la marca Adernats dins el món vinícola tarragoní. Gent de procedències diverses valoren aquesta activitat com un referent de la cultura rural tradicional ja que són els mateixos socis del celler el que organitzen l’acte des de fa més de trenta anys. Per a la propera edició s’està estudiant millorar la jornada festiva amb actuacions musicals i activitats tradicionals.
Des de la secció d’enoturisme d’adernats, també es presentarà properament una activitat anomenada l’Origen de la Calçotada que proposarà una ruta per les vinyes i els camps de calçots a fi de conèixer les dos riqueses gastronòmiques per excelència de l’Alt Camp.